loader
menu

CIUTAT

L''Azamara Quest' porta fins a TGN 700 creueristes

El Circ Ciutat divendres, 29 de maig de 2015

El creuer ‘Azamara Quest’ de la companyia Azamara visita per primer cop Tarragona amb 700 creueristes a bord, en el que és el primer creuer de la temporada al Port de Tarragona.

L'Azamara Quest. / foto: Port de TGN

El vaixell ha atracat a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant, procedent del port de Niza (França) i estarà a la ciutat fins demà dissabte 30 de maig, quan salparà cap a Màlaga.

L’estada de l’’Azamara Quest’ és més llarga que la d’un creuer habitual a Tarragona, aquesta excepcionalitat de l’estada overnight (pernoctació del vaixell al Port) permetrà que els seus passatgers puguin gaudir més tranquil·lament de la ciutat i de les experiències que el territori pot oferir a la tarda/nit.

Els creueristes tenen programades diverses activitats culturals i de lleure entre les que destaquen visites guiades als principals centres d’interès del patrimoni històric i cultural de la Costa Daurada.

El divendres es dedicaran a visitar la ciutat de Tarragona, per aquest motiu s’ha habilitat un servei d’autobusos durant els dos dies per tal de facilitar l’accés dels creueristes a Tarragona. De les activitats organitzades per dissabte 30 de maig, un 31% del passatge ha contractat excursions.

Aquest 31% es divideix de la següent manera: el 42% dels passatgers visitarà Tarragona patrimoni de la Humanitat; el 9% l’abadia medieval de Poblet i el castell de Milmanda; el 38% visitarà Barcelona; i l’11% l’abadia de Montserrat i les bodegues Codorniu. La resta podran visitar el territori de manera lliure.

L’Azamara Quest’ navega sota bandera de Malta, té una eslora de 180,45m, una mànega de 28,30m, i un calat màxim de 5,95m.

9 creuers i 8.000 passatgers

Tarragona Cruise Port Cosa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada, ara fa tres anys, i es consolida com una destinació exclusiva i de destí de creuers a nivell internacional al Mediterrani. Per aquest 2015 les previsions del Port de Tarragona són de rebre 9 creuers i 8.000 passatgers, un creixement significatiu després de quasi 2.000 passatgers de l’any anterior.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar