loader
menu

CIUTAT

Tarraco VIva i TGN Turisme aspiren a tres premis europeus de promoció i estratègia turística

El Circ Ciutat dilluns, 01 de juny de 2015

Tarragona participarà, del 3 al 6 de juny, al I Festival Européen de Rueil-Malmaison sobre turisme i estratègia, que se celebra a l'àrea metropolitana de París. Aquest esdeveniment, únic a Europa, es presenta amb la voluntat d’esdevenir una eina de valoració de la promoció turística de les ciutats europees. En aquest context, cada país participant ha de seleccionar accions competitives de promoció turística d'una o dues ciutats.

Foto: Tarragona turisme

Tarragona ha estat seleccionada a presentar-se al festival a través de l’Agència Catalana de Turisme, en representació de Catalunya. L'Estat espanyol, per la seva banda, ha triat Santiago de Compostela. El jurat del Festival decidirà la millor estratègia de comunicació turística, repartida en cinc categories. Tarragona aspira a guanyar-ne tres d’elles: A la millor estratègia d’esdeveniments (amb el festival Tarraco Viva); a la millor gamma de suports impresos (material gràfic de les publicacions); i a la millor web.

Durant el certamen a França, una delegació de Tarragona (del Patronat de Turisme i del festival Tarraco Viva) participarà en diferents workshops i fòrums turístics aportant a aquests la seva experiència en aquest camp, així com en una fira de gran públic.

El model turístic de Tarragona passa per convertir una ciutat històrica amb la ciutat que millor explica la seva història. Així, i per tal de reforçar l’estratègia d’aquest model, Tarragona Turisme genera i impulsa activitats pensades des dels propis monuments en comptes de plantejar els monuments com a espais històrics per a acollir activitats culturals.

La cerca d’aquest objectiu va sumant, dia a dia, nous prescriptors i noves adhesions. Per exemple, Tarragona compta a hores d’ara amb quatre-centes famílies implicades a través dels grups de reconstrucció històrica, liderant aquest camp a Europa. D’altra banda, l’enfoc de comunicació manté aquesta línia i criteri, i les reconstruccions històriques són el fil argumental de tota la publicitat, publicacions i web que edita Tarragona Turisme.

Al Festival Européen de Rueil-Malmaison es presenten 21 països i un total de 28 ciutats europees, d’entre les que destaquen Tallinn, Cracòvia, Bratislava, Santiago de Compostela, Porto, Èvora, Sant Petersburg, Saint Tropez, Zagreb, Vilnius o Kaunas, entre moltes altres ciutats a nivell turístic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar