loader
menu

La CUP de TGN decidirà en assemblea el seu vot en el debat d'investidura de l'alcalde

El Circ dilluns, 01 de juny de 2015

La CUP decidirà també en assemblea el seu vot en el debat d'investidura del nou alcalde de Tarragona. El proper divendres a dos quarts de vuit del vespre se celebrarà una assemblea oberta al local de la USTEC (c/August, 21) de la CUP de Tarragona amb tres punts a l'ordre del dia: valoració dels resultats, propostes i camí a seguir a partir d'ara, i debat sobre la postura del grup municipal sobre el debat d'investidura que se celebrarà a la sala de plens de l'Ajuntament el proper 13 de juny.

Foto: cup tarragona

El sentit dels vots de Laia Estrada i Jordi Martí Font, regidors de la candidatura anticapitalista, es decidirà col·lectivament, seguint amb el que van anunciar abans de les eleccions del passat 24 de maig.

En el marc de les propostes de radicalització democràtica, la CUP tirarà a partir d'ara un conjunt d'assemblees obertes en diferents barris de la ciutat per explicar el projecte i teixir complicitats amb veïns, associacions i plataformes populars. També tenen previst convocar una Trobada Municipalista d'Unitat Popular properament en què es definiran les línies estratègiques de la candidatura, així com trobades freqüents amb els moviments socials. Totes aquestes iniciatives, entre d'altres, serviran per traslladar la tasca de les institucions al carrer i alhora promoure les lluites populars a l'Ajuntament de Tarragona.

D'altra banda, la CUP vol agrair el suport rebut per part de les 4.182 tarragonines que van decidir donar suport al projecte i donar-li un vot de confiança. Un suport que, demanen, es materialitzi amb més lluita al carrer i la implicació en el teixit social de la ciutat per reivindicar els eixos centrals de la candidatura: Independència, Socialisme i Feminisme.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar