loader
menu

CIUTAT

El jutge del pàrquing Jaume I de TGN no imputarà Ballesteros ni l'ex alcalde Nadal

El Circ Ciutat dimarts, 02 de juny de 2015

El jutge que instrueix el cas del pàrquing Jaume I de TGN no imputarà ni a l'alcalde actual en funcions de TGN, Josep Fèlix Ballesteros, ni tampoc a l’anterior, Joan Miquel Nadal. D'aquesta manera, el magistrat Antoni Gambón, el cinquè jutge que ha portat la investigació, desestima la proposta feta per l'Associació Veu Ciutadana, denunciant dels fets des de 2008, en què sol·licitava la imputació de Ballesteros, recent guanyador el 24-M, i de l'ex alcalde Nadal.

Foto: circdetarragona.com

Segons publica Diari de Tarragona, el jutge ha remarcat que “no existeixen raons” per a imputar a cap de les persones que hauria demanat Veu Ciutadana.

D'acordd amb la informació del Diari, el jutjat d’instrucció número 3 de Tarragona hauria comunicat a l’Ajuntament de Tarragona i a l’entitat denunciant Veu Ciutadana, que no hi hauria necessitat de cridar a cap dels dos alcaldes en qualitat d’imputats al judici.

Veu Ciutadana, a més, havia demanat que s’imputés als participants de la UTE (Unió Temporal d'Empreses) per construir el pàrquing Jaume I i als membres del consell d’administració de l’Empresa Municipal d’Aparcaments Municipals.

L'ex secretari General de l'Ajuntament, citat a declarar

El magistrat ha citat a declarar a tres treballadors municipals de fa 14 anys en qualitat de testimonis. Un és l’interventor general a l'Ajuntament l'any 2001, Fernando Chicano, l'altre és el secretari general de l'Ajuntament els anys 2000 i 2001, Ponç Mascaró , i el tercer testimoni és el cap del departament de contractació de béns i serveis els anys 2000 i 2001.

Veu Ciutadana ha lamenla passivitat de la fiscalia en aquest cas.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar