loader
menu

CIUTAT

Sancionat amb 271 euros per destrossar un pivot de senyalització viària a TGN

El Circ Ciutat dimecres, 03 de juny de 2015

L'incivisme i les bretolades a Tarragona es poden pagar molt cares. El jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona ha condemnat a un home que va malmetre i arrancar un pivot de senyalització viària a pagar 271 euros en concepte de responsabilitat civil a l’Ajuntament.

Els fets van tenir lloc al carrer Sevilla. Foto: milanuncios

Foto: circdetarragona.com

Segons el consistori, la sentència relata que els fets van succeir la nit del dia 11 d’abril del 2014, quan el denunciat estava al carrer Sevilla i en les immediacions s’hi celebrava una festa universitària. “En un moment donat- diu la sentència- i amb ànim de causar un perjudici patrimonial en un bé aliè, es va agafar al pivot de senyalització del carrer, propietat de l’Ajuntament de Tarragona, i va començar a moure’l fins que el va arrancar, llençant-lo finalment a la via pública”.

L'Ajuntament ha assegurat que la resolució judicial dóna per acreditat l’autor dels fets i, a més dels 271 euros de multa, que haurà de pagar a l’Ajuntament, el denunciat s’haurà de fer càrrec del cost del judici de faltes.

La portaveu de govern en funcions, Begoña Floria, ha manifestat que “la sentència és un exemple de que s’ha de preservar l’espai públic, que és de tots i el paguem entre tots. El mobiliari urbà, la senyalització viària, les marquesines, la neteja de la via pública, tot plegat requereix que en tinguem cura i l’Ajuntament vetlla perquè es mantingui el civisme, que en definitiva, és el que millora la convivència entre els ciutadans.”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar