loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN posa en marxa un concurs a les xarxes socials per celebrar els 25 anys dels Focs

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 04 de juny de 2015

A falta de més dies de Concurs Internacional de Focs (n'hi haurà 4), l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona ha optat per promocionar el certamen a les xarxes socials i donar-li un aire diferent aprofitant que enguany se celebra la 25ena edició.

Foto: Javier Viñas

Fins al proper dilluns 22 de juny tots els tarragonins i tarragonines que ho vulguin poden participar, a través de Facebook, en l’aniversari del Concurs de Focs Artificals, explicant com han viscut aquest esdeveniment al llarg d’aquests anys i com el viuen actualment.

És així com, sota el nom de la campanya #ElsmeusFocs i amb motiu de les 25 edicions, Tarragona Cultura vol fer participar al màxim els ciutadans que segueixen amb fervor aquest certamen i escollirà les millors anècdotes, vivències i records que es publiquin a FB per a dur a terme entrevistes amb els seus autors, que formaran part d’una sèrie de programes especials fets per Tac12tv.

Tots els participants en aquesta acció, a més, entraran en un sorteig de 25 entrades dobles per poder veure la primera nit del Concurs, dimecres 1 de juliol, des de la Casa Canals. Els millors textos, comentaris, entrevistes, etc... també es publicaran al blog de Tarragona Cultura.

L’objectiu principal de la campanya és fer visibile el caràcter popular i participatiu que té i que ha tingut aquest esdeveniment, de manera que es convidarà la ciutadania a expressar la vivència íntima i emocional que en tenen i que n’han tingut al llarg del temps.

Així mateix, durant el Concurs, de l’1 al 4 de juliol i aquesta vegada a través de twiiter, es proposarà que els ciutadans piulin, amb l’etiqueta #ElsmeusFocs, el lloc des d’on acostumen a mirar els Focs i amb qui van a veure’ls, de manera que podran adjuntar una imatge al text, si ho volen. La idea és que s’enviïn comentaris i fotos de grup, de l’entorn de la platja, del Balcó, d’un terrat individual, des d’una barca..., per tenir una visió de les múltiples opcions que hi ha i de l’abast excepcional que té.

Els participants entraran en el sorteig d’una estada de cap de setmana a la Semana Grande de Bilbao per a 2 persones (estada en un hotel) i, a més, les imatges que comparteixin a la xarxa també podran ser emeses per Tac12tv.

La informació detallada de les dues activitats es pot consultar a http://tblog.tarragona.cat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar