loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Fòrum de la Colònia, molt més atractiu durant el 2015

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 08 de juny de 2015

Prop de 3.000 persones més han visitat el Fòrum de la Colònia aquest 2015 respecte el mateix període de l’any passat (gener-maig). Segons l'Ajuntament de Tarragona, s'ha passat dels 6.619 als 9.236 visitants; una xifra molt positiva, tenint en compte que el monument ubicat entre el carrer Lleida i Cervantes és dels menys visitants, i que, a més, no rep escolars ni molts grups grans.

Des de la Conselleria de Cultura de TGN i des del Museu d’Història es valora molt positivament aquesta dada ja que es relaciona directament amb les tasques de manteniment i restauració que s’han vingut fent els darrers dos anys.

Foto: circdetarragona.com

D'una banda, la consolidació de les columnes reconstruides de la basílica de Tàrraco; i el canvi de senyalització externa i millora de la senyalització interna més complerta i amb dispositius actuals, com els codis QR per seguir, a través d’internet la història del recinte d’aquesta part de la ciutat romana tan destacada i alhora poc coneguda.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar