loader
menu

CIUTAT

Dow lliura els premis de Seguretat i Qualitat en l'execució de treballs

El Circ Ciutat dimarts, 09 de juny de 2015

Dow Chemical Ibérica ha celebrat una nova edició del Premi Anual de l’Empresa de Serveis. Aquest reconeixement premia la seguretat amb què treballen les companyies de serveis a Dow, així com la qualitat amb què s’executen els treballs. Atorgat d’acord amb els criteris establerts pel Pla d’Avaluació de les Empreses de Serveis, dels seus resultats de seguretat i de qualitat/fiabilitat de les seves intervencions, en aquesta ocasió han resultat mereixedores d’aquest distingit guardó les empreses MASA, en la categoria de “Premi Seguretat Millor Empresa de Serveis de Manteniment 2014” i “Premi de qualitat d’execució de treballs 2014” i ALTRAD-Rodisola, guanyadora del “Premi Seguretat millor empresa en Construcció 2014”.

Fotos: DOW

Fotos: DOW

Amb aquesta distinció, Dow reconeix anualment el compromís amb la Seguretat i la qualitat d’aquestes empreses, així com la seva impecable posada en pràctica en els treballs a executar. El premi s’atorga després de l’avaluació continuada de diferents factors, sempre relacionats amb la Seguretat de persones i instal·lacions i la qualitat dels treballs a desenvolupar, així com la fiabilitat de les seves intervencions.

En aquesta ocasió, el premi reconeix l’esforç i la dedicació de MASA i ALTRAD-Rodisola, formant part de l’ampli Pla de Seguretat i Qualitat de Dow. L’objectiu és aconseguir un espai de treball lliure d’accidents i d’incidents, i assolir uns nivells òptims de fiabilitat i productivitat en les intervencions. És a dir, assolir la xifra de zero incidents i zero accidents, tant de seguretat com de fiabilitat, sent cada vegada més productius.

El sistema d’avaluació

Per designar l’empresa guanyadora del Premi Anual de l’Empresa de Serveis, Dow realitza una avaluació continuada cada dia de l’any a les empreses especialitzades que li ofereixen servei habitualment. Aquesta avaluació és la mateixa que regeix l’activitat dels empleats i projectes directes de Dow, ja que aquestes empreses són considerades part de l’equip de la companyia.

Aquesta avaluació continuada consisteix en la valoració tant de la gestió dels sistemes d’EH&S (Seguretat, Salut i Medi Ambient), la qualitat dels recursos de seguretat, el suport a la seguretat que donen les empreses i, per descomptat, la seguretat de l’execució dels treballs a les plantes i departaments, així com de la qualitat dels treballs que duen a terme, de fiabilitat de les seves intervencions, de la manera eficient amb què les duen a terme, etc. En definitiva, del compliment dels nostres estàndards de seguretat i especificacions de qualitat, tot reflectit en els nostres procediments.

Per completar aquesta supervisió, Dow duu a terme una auditoria de les instal·lacions de les empreses de serveis ubicades en terrenys de Dow, almenys una vegada cada trimestre, per garantir el compliment de la normativa vigent.

Totes aquestes mesures i avaluacions es complementen amb la qualificació que les empreses de serveis reben per part de l’AEQT. L’objectiu final, com sempre, és aconseguir la xifra de zero incidents i zero accidents.

Seguint aquests i altres programes d’avaluació, es reconeix a les empreses que més destaquen en la seguretat amb què actuen, així com el seu compromís amb el medi ambient i amb els seus empleats. Per deixar constància del bon treball d’aquestes empreses, Dow reconeix la seva tasca amb el Premi Anual de l’Empresa de Serveis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar