loader
menu

CIUTAT

La nova imatge del Port de TGN reforça la seva condició de 'porta d'entrada continental'

El Circ Ciutat dimarts, 09 de juny de 2015

El Port de Tarragona ha aprofitat la seva presència en el Saló Internacional de la Logística (SIL) per presentar la seva nova imatge comercial.

L'Autoritat Portuària presenta la nova imatge comercial, basat en dos eslògans: 'Tarragona, the smart gateway to Europe' i 'Welcome to Europe, make yourself at home'

La nova identitat corporativa es traça en dos eslògans, i els dos en anglès: “Tarragona, the smart gateway to Europe” un eslògan que convida a escollir el Port de Tarragona com una opció natural d’arribada a Europa.

Foto: Port de Tarragona

Foto: Port de Tarragona

El segon “Welcome to Europe, make yourself at home” expressa un caràcter més proper i pretén saludar abans que ningú a empreses, embarcacions i tripulacions en arribar a la seva destinació, Europa, convidant-los a gaudir de l’hospitalitat i del complet ventall de serveis del Port de Tarragona.

La directora de Comunicació i Relacions Institucionals, Montse Adan; i la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent han estat les encarregades de presentar aquesta nova identitat corporativa fresca i moderna, que subratlla l’aposta pel desenvolupament europeu a partir de la condició del Port de Tarragona com a porta d’entrada continental.

SIL CHEMICAL 2015

El proper dijous 11 de juny, i per quart any consecutiu el clúster ChemMed Tarragona patrocina la jornada SIL CHEMICAL 2015. La sessió d’enguany s’iniciarà a les 9.30h a la sala Palibex del Palau 8. Recinte de Montjuïc- Fira de Barcelona, i finalitzarà a les 12 hores.
La jornada “ChemMed Tarragona, infraestructures comunes i serveis competitius” comptarà amb la participació de Jesús Loma-Ossorio, president de l’AEQT i de ChemMed Tarragona; Josep Andreu, president del Port de Tarragona i vice-
president de ChemMed Tarragona; Marc Fargas, conseller degelat d’AITASA; Teresa Pallarès, directora general de l’AEQT i ChemMed Tarragona; i Francesc Sánchez, director general del Port de Tarragona i membre del Consell de ChemMed Tarragona.
ChemMed Tarragona és el clúster químic més important de la Mediterrània. La suma de la indústria química, el port i tots els agents que l’envolten han dotat amb contingut una realitat que té 50 anys de bagatge i que destaca, entre d’altres, per les grans infraestructures mancomunades.
D’altra banda, el mateix dijous 11 de juny a l’estand del Port de Tarragona se celebra el Dia de la Comunitat Portuària tarragonina que tindrà lloc a les 12.30h.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar