loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Jove de TGN serà ambaixadora de la cultura catalana en la cloenda de l'Exposició Universal de Milà

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 09 de juny de 2015

La Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca seran els ambaixadors de la cultura catalana a Itàlia el cap de setmana, concretament a la ciutat de Milà, on aquests mesos s’hi està celebrant l’Exposició Universal, enguany dedicada a l’alimentació.

Representants de la Colla Jove recullen el tercer premi durant el Concurs de Castells de TGN de 2014. / colla Jove

Catalunya, per la seva banda, també ha aprofitat per instal·lar la seva mostra, sota el títol de ‘Barcelona Capital of Catalonia. Real food for real people’, que es podrà veure fins el 13 de juny al Palazzo Giureconsulti.

L’actuació de la colla de Cós del Bou i dels verds tindrà lloc el dissabte 13 de juny a les 12 del migdia davant del Castell Sforzesco, a la Piazza del Cannone, al Parco Sempione, i serà un dels actes centrals de la jornada.

La cloenda de l'Exposició Universal també comptarà amb l’actuació dels diables Carranquers de Cervera, els gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, l’Àliga de Girona i l’agrupació musical Senienca.
A les 7 de la tarda del mateix dissabte, les dues colles castelleres tornaran a actuar, en aquest cas davant del Duomo, després del concert que oferirà a dins l’Escolania de Montserrat i de la interpretació del Cant de la Sibil·la.

Per últim, a les 10 de la nit, també hi haurà una petita actuació en forma de pilars. Tots aquests actes s’engloben en un programa en directe que oferirà per televisió la Xarxa.

Una vegada més, els castells seran ambaixadors de la cultura catalana al món, en aquest cas a l’Exposició Universal de Milà, una de les principals ciutats d’Itàlia, i en aquesta ocasió de la mà dels Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que mobilitzaran al voltant d’uns 500 castellers i castelleres en total.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar