loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Colla Jove de TGN desplaçarà més de 300 castellers fins a Milà

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 11 de juny de 2015

La Colla Jove Xiquets de Tarragona desplaçarà 320 castellers fins a Milà (Itàlia) on participaran en els actes organitzats per la Mostra de Catalunya dins de l'Exposició Universal que s'està fent a la ciutat italiana en els darrers mesos.

Foto: Mauri

Foto: Mauri

L’actuació de la colla lila és l’acte de la cloenda de la mostra que es fa del 5 al 13 de juny sota el títol de “Barcelona Capital of Catalonia. Real food for real people”, també a Milà, i que comptarà amb l’actuació castellera de les dotze del migdia davant Castell Sforzesco a la Piazza del Cannone.

En acabar, seran rebuts per l’alcalde de Milà i per altres representants polítics; un moment en què els representants de la Jove donaran als polítics milanesos els regals enviats per l’Ajuntament de TGN. Finalment a les 22h, hi haurà una petita actuació de pilars.

L’alcalde de Tarragona en funcions, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut aquest dijous 11 de juny al president i cap de colla de la Colla Jove, Sergi de los Rios i Carles Ribes, respectivament; per oficialitzar el seu suport i subratllar-ne la importància.

Ballesteros ha destacat la importància d’aquest esdeveniment donat que “de les 60 colles existents a Catalunya, una de les dues escollides a estat tarragonina i això ens fa ser una ciutat de primer nivell i en representació del país”; l’altra colla són els Castellers de Vilafranca; que hi assistiran i actuaran juntament amb els diables Carranquers de Cervera, els gegants de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya, l’Àliga de Girona i l’agrupació musical Senienca.

Així mateix l’alcalde ha destacat “la feliç coincidència de l’important treball que durà a terme la nostra televisió local pública, com és Tac12 tv a través de la Xarxa de Televisions Locals” que oferiran un programa especial en directe del desplegament català a la ciutat de Milà. Serà el dissabte 13 de juny de 12 a 13h.

Els responsables de la colla de Cós del Bou han destacat que tenen la intenció de fer castells importants ja que volen “donar exemple de l’excel·lent treball que estan fent els darrers temps”.

L’actuació del migdia també serà retransmesa, a banda de per la Xarxa de Televisions Locals (en programa especial en directe), per Rai3 TV en emissió per tot el país.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar