loader
menu

Castillo: 'Sempre he intentat ser just, marxo amb la consciència tranquil·la'

Sergi Casado dijous, 11 de juny de 2015

El regidor de Territori i Seguretat Ciutadana, Carles Castillo, ha penjat les botes de la política municipal, però no del món ni de l'esfera política general.

Carles Castillo, moments abans del darrer plenari. / circdetarragona.com

L'edil socialista va tornar a obrir una mica més la porta que el podria fer entrar novament dins del 'circ' polític en els propers mesos. "Porto la política en la sang, és vocacional. No penso que sigui un comiat, és un fins aviat".

La presència o no de Castillo dins de la llista de Ballesteros per a les municipals va ser dubte fins a darrera hora, i finalment, l'edil es va decantar per tancar una etapa de 12 anys al consistori, encara que deixant molts interrogants oberts respecte el seu futur i les causes reals de la seva marxa. "Els canvis són saludables i no han de fer por, quan la vocació de servei es pot transformar en finalitat, ja no serveix", va assegurar Castillo en el seu últim plenari com a regidor.

'Estimo el PSC, però ha de fer canvis'

Castillo, fidel als colors socialistes, va deixar clar que "al PSC l'estimo, però ha de fer canvis i fer també una política més transparent". Des de la bancada del plenari, el regidor tarragoní també va fer la vista enrere per fer balanç de les seves actuacions, algunes de les quals han generat força controvèrsia. "Sempre he intentat fer el més just. Marxo amb la consciència tranquil·la i orgullós d'haver servit a la meva ciutat".

Deixarà la Guàrdia Urbana en mans de Pau Pérez, que afegirà Seguretat Ciutadana a les seves obligacions econòmiques. Castillo es va enorgullir per la projecció que ha adquirit la Policia Municipal durant els 8 anys en què n'ha estat el responsable polític. "He tingut l'honor de ser el regidor de la democràcia amb més anys a la Guàrdia Urbana. Cuideu-la!", va manifestar orgullós. També va lamentar que deixi "projectes a mitges, em sap molt de greu".

La renúncia de Castillo aplana el camí a Javier Villamayor, home fort de Ballesteros en el proper cartipàs i teòric candidat a rellevar-lo. Moltes veus apuntaven que Castillo també podria opcions de disputar-li el lloc al mateix Villamayor o al candidat que fos, però, de moment, ha optat per apartar-se de la primera línia de la política municipal.

La proximitat del 27-S, i fins i tot de les properes generals podrien fer-lo reaparèixer. "Deixo projectes a mitges, i això em sap greu", va puntualitzar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar