loader
menu

CIUTAT

El creuer 'Thompson Dream', amb 1.500 turistes a bord, farà una escala de 10 hores a TGN

El Circ Ciutat dijous, 11 de juny de 2015

El creuer ‘Thomson Dream’ de la companyia Thomson Cruises visitarà Tarragona per primer cop el divendres 12 de juny Tarragona, amb gairebé 1.500 passatgers a bord.

L'Azamara Quest, que va fer una escala a TGN la setmana passada. / port de TArragona

El Thompson Dream. / Foto: noticiaslogisticaytransporte.com

Procedent del port de Sete, a la Provença francesa, el vaixell atracarà a les 8h del matí a la terminal de creuers del Port de Tarragona situada al dic de Llevant i salparà, rumb a Palma de Mallorca, el mateix divendres a les 18 hores.

El 15 per cent dels creueristes han contractat activitats programades a Tarragona (amb entrada al Circ); a Montblanc i Poblet; la ruta modernista per Reus i visita a Cambrils; Altafulla; Barcelona; i la visita a un celler. La resta de passatgers que no han contractat excursions podran visitar el territori de manera lliure.

El creuer ‘Thomson Dream’ navega sota bandera de Malta, té una eslora de 243m, una mànega de 29,73m, i un calat màxim de 7m.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des d’aquesta nit a les 00.01 i durant tot el divendres, els vianants i ciclistes només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. El carril de pas de vehicles rodats, estarà senyalitzat amb cons i estarà prohibit envair aquest espai.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar