loader
menu

CIUTAT

Els ecologistes protestaran el 13-J davant de l'Ajuntament de TGN

El Circ Ciutat divendres, 12 de juny de 2015

Ara fa quatre anys, l'acte de constitució de l'Ajuntament de Tarragona per al mandat 2011-2015 va estar presidit per l'escridassada que els va dedicar el moviment d'indignats. El so dels tambors va arribar amb claredat a la sala de plens i va 'amenitzar' tot l'acte.

Plataforma Cel Net

Enguany també està convocada una concentració a la plaça de la Font, tot i que a priori, molt menys sorollosa i llarga. En aquesta ocasió, l'acte està liderat per la Plataforma Cel Net.

Aprofitant el dia en què es formen els diferents governs, aquest col·lectiu vol visibilitzar la seva demanda i la dels més d'una desena de col·lectius signants del comunicat ARA, POLÍGON SUD i demanar un estudi de qualitat de l'aire a Tarragona, Vila-Seca i La Canonja davant de l'Ajuntament de Tarragona.

La concentració tindrà lloc a les 11.30 davant de l'ajuntament de Tarragona, per veure d'aprop i traslladar, de primera mà, les seves demandes als regidors . L'objectiu és realitzar el tret de sortida de la campanya ARA, POLÍGON SUD i repartir el material que s'ha preparat per a sensibilitzar a la població.

A més, es tracta de visibilitzar la demanda als ajuntaments dels municipis de Tarragona, Vila-seca i La Canonja de realitzar l'estudi que ja s'ha estat portant a terme a El Morell, Vilallonga del Camp, Constantí i Perafort-Puigdelfí de qualitat de l'aire.

Des de la Plataforma Cel Net es creu que "aquest estudi posa fi al silenci al qual s'havia condemnat la zona en quant a respostes davant les contínues agressions contaminants de la indústria i la manca de responsabilitat. No ha estat fins que els propis ajuntaments, a petició de Plataforma Cel Net, han finançat aquests estudis que hi ha hagut dades reals i a l’abast de la població de la qualitat de l’aire al Camp de Tarragona".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar