loader
menu

El jutge Santi Vidal exposa a TGN la proposta de Constitució Catalana

El Circ divendres, 12 de juny de 2015

La sala d'actes de l'Antiga Audiència de Tarragona es va quedar petita per acollir la taula rodona sobre les propostes de la Constitució Catalana, que va comptar amb el jutge Santi Vidal com a convidat estel·lar. En el debat, moderat per Haidè Costa, també hi van participar els juristes vinculats a l'ANC Eduard Jacquet i Pere Grau.

Foto: ANC

Foto: ANC

L'acte, organitzat per ANC, ÒMNIUM i Juristes per la Independència, va començar amb una exposició per part de Pere Grau sobre com funciona la Justícia actual espanyola i la nul·la separació dels tres poders en molts casos.

Seguidament Eduard Jacquet va presentar els treballs que duen a terme en diferents àmbits recordant la Campanya 'Signa un Vot' i parlant de la llei de transitorietat que donarà seguritat jurídica al pas d'un Estat cap un altre de nou i tots els tractats europeus que aplicariem, alhora dels diferents aspectes que caldria detallar amb temes com la llengua o l'exèrcit.

Santi Vidal va tancar l'acte. Va explicar els punts fonamentals de la proposta de Constitució que amb altres juristes i en el seu temps lliure li ha provocat la suspensió i que incidien molt amb una millora de la salut democràtica amb per exemple una limitació de mandats, la possibilitat de revocar un representant escollit si incompleix el seu programa electoral i tot un seguit de mesures que una República Catalana moderna podria adoptar.

Les preguntes del públic assistent van posar punt i final al debat que va omplir l'Antiga Audiència de gom a gom.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar