loader
menu

El PSC tindrà l'equip de govern més reduït de la democràcia a TGN

El Circ dissabte, 13 de juny de 2015

El nou govern de Josep Fèlix Ballesteros pels propers quatre anys només comptarà amb 9 membres, tres menys que fins ara. Serà el "més petit de tota la història", segons ha explicat el mateix alcalde, comparant-ho amb èpoques en què havien governat "amb setze disset".

Una imatge de l'equip de govern. D'esquerra a dreta, Floría, Milà, Ferrando, Pérez, Martínez, Ballesteros, Santos, Roca i Villamayor. / Foto: Mauri

Foto: circdetarragona.com

Per això, tots els regidors de l'equip de govern de Ballesteros seran Tinents d'Alcalde. Des de Pau Pérez, que continua sent el primer, fins a Francesc Roca, que serà el vuitè.

Javier Villamayor es perfila altre cop com l'home fort dins del govern de Ballesteros. Tot i que no és el primer Tinent d'Alcalde, Villamayor continuarà sent el màxim responsable dels Jocs del 2017 i del projecte Tarragona Smart, a més de Conseller delegat i cap d'Àrea de Presidència. També assumeix Esports.

Però d'homes forts, n'hi ha més. Pau Pérez tornarà a ser Primer tinent d’alcalde i vetllarà altre cop per la Hisenda i les finances municipals com ha vingut fent des que Ballesteros mana. A partir d'ara, també s'ocuparà de l'àrea de Seguretat Ciutadana.

Begoña Floría seguirà com a portaveu municipal i continuarà amb Cultura i Festes, a més de Patrimoni i Turisme, dues altres carteres de pes i responsabilitat.

Consulta tot el cartipàs en el document adjunt.

Josep Maria Milà serà regidor de Territori i també incorporarà l'àrea de Mobilitat i Llicències.

Ivana Martínez guanya pes en el nou cartipàs i portarà la cartera de Medi Ambient, Brigada i Espais Públics.

L'àrea de Serveis Socials estarà liderada per Ana Santos, que agafarà una cartera també de molta responsabilitat després que tots els partits han deixat clar que la prioritat és l'atenció a les persones.

Francesc Roca, un altre dels nous fitxatges, serà regidor d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic.

Elvira Ferrando, la número 2 de Ballesteros, agafa el relleu de Paco Zapater i portarà la cartera de Relacions Institucionals.


Documents

Decret Cartipàs 2015 TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar