loader
menu

L'oposició de TGN envia un missatge conciliador a Ballesteros, però ja li posa deures

El Circ dissabte, 13 de juny de 2015

La majoria dels discursos dels diferents portaveus de l'oposició a Tarragona han estat, més o menys cordials i sempre amb voluntat d'estendre la mà pels grans assumptes de ciutat. La CUP, ha optat per una tàctica molt més combativa, ja des del primer minut.

Circdetarragona.com

Circdetarragona.com

Circdetarragona.com

Circdetarragona.com

Circdetarragona.com

El portaveu de Ciutadans i nou líder de l'oposició, Rubén Viñuales, ho ha deixat clar: "No ens barallem, treballem per Tarragona. Oblidem-nos d'esquerres i dretes, perquè així segur que el projecte de ciutat pot ser comú". Des de Ciutadans, a més, es fixen acabar amb "els tarragonins de primera i de segona", en al·lusió a les mancances que pateixen alguns barris tarragonins.

ERC vol una consulta sobre el 2017

Esquerra Republicana vol que Tarragona "estigui al costat del procés democràtic que travessa el país". Ho ha explicat el seu portaveu, Pau Ricomà, qui també ha anunciat que vol convocar una consulta entre la ciutadania sobre els Jocs del Mediterrani. Segons Ricomà, només seria necessari el vot d'11 dels 27 regidors.

Alejandro Fernández, en el seu tercer mandat com a portaveu del PP, ha admès que "estem en un escenari de reconstrucció", i que "la nostra vocació serà tornar a construir una alternativa clara a Tarragona". Ha reivindicat la necessitat d'actuar als barris perquè no es converteixin en 'guettos'.

Albert Abelló s'ha estrenat com a nou portaveu de Convergència i Unió amb un missatge molt conciliador: "La nostra oposició serà serena i generosa quan calgui". Arga Sentís, altre cop l'únic regidor d'ICV-EUiA, també ha estès la mà a Ballesteros, però amb condicions: "No volem un alcalde compassiu, volem un alcalde combatiu".

"El 2017 no perilla"

Ja com a alcalde altra vegada, Ballesteros ha deixat clar que els Jocs del Mediterrani "no perillen" i que "l'únic que ens queda és l'aposta de l'estat per a les inversions, la resta, oli en un llum". Està obert a qualsevol tipus de pacte, ja sigui per garantir la governabilitat o fins i tot per un pacte de govern: "No em tanco a res".

Pel que fa al cartipàs i a l'acumulació de carteres atès el número reduït de regidors (9), l'alcalde ha recordat que "no ha estat fàcil dir als regidors que han de portar la motxilla més feixuga". Dels discursos, "m'han agradat", ha indicat Ballesteros, qui no ha amagat la "poca sintonia" amb la CUP.

Sí ha demanat "unanimitat" entre els partits per fer pinya: "Tarragona està per damunt de tot".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar