loader
menu

'Volem aturar els Jocs, i ho diem així'

El Circ dissabte, 13 de juny de 2015

La CUP s'ha estrenat fidel al seu ideari. Els seus dos regidors, Laia Estrada i Jordi Martí, han assistit al plenari amb samarretes reivindicatives, no han acceptat les medalles que els correspon com a nou regidor i han anunciat que s'oposaran als Jocs del 2017: "Volem aturar els Jocs, i ho diem així", ha insistit Laia Estrada, qui també ha dit que "som aquí per canviar-ho tot".

Els dos regidors de la CUP: Jordi Martí (esquerra), i Laia Estrada. Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

En la seva primera intervenció, la CUP ha tornat a posar damunt la taula la seva proposta de 'rebaixa' de salaris de regidors i càrrecs de confiança a 1.600 euros "repartits en 14 pagues". "Ho proposem a tots, no volem que hi hagi agrupació de salaris". En acabar el ple, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que li havien agradat els discursos de tots els grups municipals, tret d'un amb "posicions pintoresques", en referència a la CUP.

"Em sorprenen algunes incongruències, perquè voten no als càrrecs de confiança, però n'incorporen, o voten no a l'assignació als grups municipals i es queden l'assignació", ha lamentat l'alcalde, qui també els acusa de "dir que cobraran una xifra quan resulta que la xifra que cobraran és més alta de la que volien cobrar".

Cap dels dos regidors de la formació anticapitalista no ha acceptat la medalla ni l'escut. "Cap treballador rep una medalla el primer dia de feina. Rebutgem els privilegis i els rituals", ha assegurat Laia Estrada. Ballesteros, molest, ha deixat clar que "no em sento avergonyit de portar l'escut de la meva ciutat i sí donem escuts als treballadors municipals quan compleixen anys."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar