loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els aparelladors de TGN celebren els 75 anys d'història del seu Col·legi

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 14 de juny de 2015

Més de 150 persones van assistir al sopar de germanor del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona que enguany ha tingut una significació especial perquè l’entitat celebra el seu 75è aniversari. El Conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Germà Gordó, va presidir l’acte on es va homenatjar a tots els presidents que ha tingut el Col·legi al llarg d’aquests tres quarts de segle.

Foto: Avanti Comunicació

Foto: Avanti Comunicació

En el torn de parlaments, el president del COAATT, Julio Baixauli, va destacar “la feina intensa que fan tots els col·legiats per enfortir aquesta entitats com també la labor incansable de tot el personal administratiu. Entre tots, els que hi són ara i els han estat tot aquest temps, el col·legi pot celebrar avui aquest aniversari”.

Durant el sopar de germanor també es va fer un reconeixement als aparelladors que enguany celebren els seus 25 o 50 anys de professió i es va donar la benvinguda als qui s’han col·legiat aquests darrers mesos. Els assistents van rebre dos obsequis: un exemplar especial dels 75 anys de la revista TAG, la revista oficial dels aparelladors tarragonins, i un llibre sobre el modernisme de Tarragona que ha presentat recentment el també aparellador Josep Maria Buqueras.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar