loader
menu

L'Ajuntament de TGN fa malabarismes per encabir els 7 grups municipals

Sergi Casado dilluns, 15 de juny de 2015

L'entrada de tres nous partits al plenari de l'Ajuntament de Tarragona també s'ha traduït, naturalment, en presència física dins del Palau Municipal. A excepció del grup municipal d'ICV-EUiA, que continua en el despatx assignat l'any 2011, la resta de partits que ja tenien representació han vist modificat i esquarterat el seu espai.

Ciutadans passa a tenir w.c. propi, en detriment del PP, CiU 'canvia' de casa, i a la CUP l'han dividit en dos despatxos

Les reformes i el repartiment s'ha fet seguint les proporcions del plenari, però de manera provisional, ja que aquest estiu està previst que es reprenguin les obres dins de l'Ajuntament, i que afecten a l'espai on hauran d'anar els grups municipals. De moment, hauran de conformar-se amb les instal·lacions existents.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

El grup municipal del PSC (ha passat de 12 regidors a 9) ha perdut els tres despatxos que tenia a la planta de dalt i s'ha quedat amb només un i una centraleta que ha 'pispat' a consergeria.

Ciutadans ha estat un dels grups més afortunats, ja que, en qualitat de segona força, (i amb 4 regidors) li han assignat una oficina que inclou el w.c. que abans tenia el PP.

Des de fa una setmana, per exemple, una mampara ha esquarterat el despatx del grup popular, que ha passat de 7 regidors a només 4, i li ha fet perdre el 'privilegi' de tenir servei de w.c. propi. El 'cuartel' general del PP, a més, conviu des de fa temps amb una altra mampara que servia com a separador quan allí hi havia l'hemeroteca.

Convergència i Unió no només ha perdut espai, sinó que ha canviat d'ubicació. Amb només 3 regidors, (abans 7) el grup nacionalista ha canviat de despatx i ha deixat el que tenia al grup d'ERC.

La nova oficina dels republicans, antiga casa dels convergents, (amb 4 edils) també presenta greus deficiències en el mobiliari. Les limitacions d'espai han fet, a més, que la CUP (amb 2 regidors) hagi quedat, de moment, separada en dos despatxos.

L'equip de govern és conscient de les dificultats que suposa encabir set grups municiupals. "S'ha intentat mantenir la proporcionalitat, però ha estat molt complicat distribuir els espais", ha explicat el regidor d'Hisenda, Pau Pérez, qui ha lamentat que la Candidatura d'Unitat Popular hagi quedat dividida en dos despatxos: "Si sumen els dos espais, seria més gran que el de CiU. Tenim el que tenim".

Pérez ha justificat les estretors perquè "ara la gent no entendria que hi hagués una gran despesa", però confia que les obres ajudin a resoldre el problema.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar