loader
menu

CIUTAT

L'Hospital Joan XXIII assisteix a un part de trigèmins idèntics sense cap tractament de fertilitat

El Circ Ciutat dimecres, 17 de juny de 2015

L'hospital Joan XXIII de Tarragona ha estat escenari d'un fet excepcional i extraordinari. Una dona ha donat a llum a tres trigèmins idèntics, un part que només es dóna cada 8.000 casos. La mare va tenir un embaràs monocoriònic en què la placenta tenia tres bosses amb un únic cordó umbilical.

Es tracta d’un cas singular i quasi únic, ja que en comptadíssimes ocasions es produeix la concepció de tres germans de forma natural i sense cap tipus de tractaments de fertilitat. La mare, ingressada a l’hospital tarragoní, ha necessitat d’una cesària per donar a llum als trigèmins que passen les seves primeres hores de vida en incubadores.

La dona i els tres fills, que es diuen Pablo, Diego i Martín Barrios, es troben en bones condicions de salut a l'hospital tarragoní, on hauran de romandre ingressats durant els propers dies. Dos dels nadons han pesat 1,9 kg i el més petit, 1,760 kg.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar