loader
menu

Ciutadans es vol mirar amb lupa tot els contractes públics 'd'importància'

El Circ dijous, 18 de juny de 2015

Ciutadans té molt clar per on vol començar a fiscalitzar l'acció de govern del PSC a Tarragona. D'entrada, es vol mirar de dalt a baix tots els contractes amb empreses públiques, començant pel d'escombraries, signat amb FCC, i pel de manteniment de les zones verdes.

Foto: circdetarragona.com

El portaveu del grup municipal Ciutadans (C's) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha assenyalat que “la primera instància per registre serà demanar tots els contractes públics d'importància” així com “esbrinar les empreses contractistes”. De la mateixa manera, el nou líder de l'oposició al consistori tarragoní recorda que “hi ha hagut suspicàcies amb contractes com el d'escombraries o manteniments”.

Viñuales assegura que “l'equip de C’s en el consistori estudiarà quines són les diferents empreses contractistes, les quantitats i els termes i condicions en els quals es va signar l'acord”.

A més, el portaveu del grup municipal de Ciutadans ha defensat que “és una labor necessària per part de l'oposició” donat que “els ciutadans han de tenir coneixement de tots els contractes públics” i ha manifestat que “en un termini raonable de temps hauran d'estar tots els contractes de l'Ajuntament publicats a la pàgina web.”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar