loader
menu

Telefónica aportarà 750.000 euros al Jocs del 2017

El Circ Ciutat > Jocs del Mediterrani dijous, 18 de juny de 2015

La multinacional Telefónica s'ha convertit en nou patrocinador oficial dels Jocs del Mediterrani de 2017. Aportarà 750.000 euros i se suma al Corte Inglés, l'altra empresa que també té el rang de patrocinador oficial.

A dos anys dels Jocs, encara es necessiten prop de 20ME per complir amb el Pla de Patrocini aprovat i que va ser adjudicat a l'empresa Octagon

El director general de Telefónica Catalunya, Kim Faura, i l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Félix Ballesteros, han signat un conveni en virtut del qual Telefónica es converteix en patrocinador oficial dels Jocs, i contribuirà a finançar part del pressupost operatiu de Tarragona 2017. D'aquesta manera, també es converteix en proveïdor de tecnologia de l’esdeveniment.

A l'esquerra, l'alcalde Ballesteros, i al seu costat, el director de Telefónica a Catalunya, Kim Faura. / Foto: Mauri

A l'esquerra, l'alcalde Ballesteros, i al seu costat, el director de Telefónica a Catalunya, Kim Faura. / Foto: Mauri

El director general de Telefónica a Catalunya, ha afirmat que la companyia de telecomunicacions “posarà al servei de tots els ciutadans de Tarragona, esportistes i visitants tota la seva capacitat tecnològica, d’innovació i serveis digitals per contribuir a l’èxit d’aquest Jocs, que de ben segur impactaran positivament tant en la ciutat com en la comunitat sencera” .

Al seu torn, l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat “el compromís de Telefónica amb el territori. La signatura amb els Jocs Mediterranis se suma a altres iniciatives que ja ha liderat aquesta empresa com, per exemple, el recinte de Coworking de Tabacalera o la plataforma Open Future per donar suport a l’emprenedoria en noves tecnologies”. Un dels grans avals dels Jocs Mediterranis, ha afegit l’alcalde, “és comptar amb companys de viatge d’aquesta envergadura que aposten per la Tarragona del futur i l’augment de la capacitació i recursos del territori”.

30 ME de pla de patrocini

A dos anys dels Jocs i d'acord amb el pla de patrocini adjudicat a l'empresa Octagon, dels 30 milions d'euros previstos, tan sols s'ha cobert 1/3 de l'objectiu. Segons el pla de patrocini, es compta que hi haurà sis grans empreses que aportaran 3 milions d'euros cadascuna. De moment, n'hi ha tres: Repsol, Estrella Damm i Caixabank, que sumen 9 ME. A aquests se'ls denomina "socis oficials".

També es preveuen 10 "patrocinadors principals", que contribuïran amb 750.000 euros cadascun, i que sumen 7,5 ME. Amb l'entrada de Telefónica, ja n'hi ha dos. L'altre és el Corte Inglés. 1,5 ME recaptats.

A més, els 2 milions d'euros restants per arribar als 30 provindran d'una vintena de "marques col·laboradores", que faran donacions de 100.000 euros. La Constructora Comsa-EMTE n'és una.

Es tracta, doncs, d'una feina cabdal i imprescindible perquè els Jocs Mediterranis tirin endavant, ja que aquests 30 milions representen el 76 per cent del pressupost operatiu del 2017.

D'aquí a dos anys

Els Jocs Mediterranis se celebraran a Tarragona del 30 de juny al 9 de juliol de 2017. Estudis d’impacte econòmic apunten que els Jocs representaran la creació de 300 llocs de treball directes a les diferents àrees. S’espera que al llarg de l’esdeveniment, Tarragona registri aproximadament 95.000 pernoctacions d’atletes, jutges esportius i turistes, i aculli uns 1.000 periodistes internacionals acreditats, amb una repercussió mediàtica sobre un mínim de 450 milions de persones de 24 països de l’Àrea Mediterrània.

Tarragona 2017 és una oportunitat per a la ciutat i el territori, com també per a Catalunya i l’Estat espanyol. Genera llocs de treball, obté retorn econòmic i social, projecta la notorietat i la marca de la ciutat, aglutina i implica la societat en l’entorn de l’esperit olímpic, facilita relacions i contactes internacionals per a les nostres empreses i les institucions i propicia acords relacionats amb la inversió, la innovació i els patrocinis.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar