loader
menu

CIUTAT

Telefónica aportarà 750.000 euros al Jocs del 2017

El Circ Ciutat dijous, 18 de juny de 2015

La multinacional Telefónica s'ha convertit en nou patrocinador oficial dels Jocs del Mediterrani de 2017. Aportarà 750.000 euros i se suma al Corte Inglés, l'altra empresa que també té el rang de patrocinador oficial.

A dos anys dels Jocs, encara es necessiten prop de 20ME per complir amb el Pla de Patrocini aprovat i que va ser adjudicat a l'empresa Octagon

El director general de Telefónica Catalunya, Kim Faura, i l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Félix Ballesteros, han signat un conveni en virtut del qual Telefónica es converteix en patrocinador oficial dels Jocs, i contribuirà a finançar part del pressupost operatiu de Tarragona 2017. D'aquesta manera, també es converteix en proveïdor de tecnologia de l’esdeveniment.

A l'esquerra, l'alcalde Ballesteros, i al seu costat, el director de Telefónica a Catalunya, Kim Faura. / Foto: Mauri

A l'esquerra, l'alcalde Ballesteros, i al seu costat, el director de Telefónica a Catalunya, Kim Faura. / Foto: Mauri

El director general de Telefónica a Catalunya, ha afirmat que la companyia de telecomunicacions “posarà al servei de tots els ciutadans de Tarragona, esportistes i visitants tota la seva capacitat tecnològica, d’innovació i serveis digitals per contribuir a l’èxit d’aquest Jocs, que de ben segur impactaran positivament tant en la ciutat com en la comunitat sencera” .

Al seu torn, l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat “el compromís de Telefónica amb el territori. La signatura amb els Jocs Mediterranis se suma a altres iniciatives que ja ha liderat aquesta empresa com, per exemple, el recinte de Coworking de Tabacalera o la plataforma Open Future per donar suport a l’emprenedoria en noves tecnologies”. Un dels grans avals dels Jocs Mediterranis, ha afegit l’alcalde, “és comptar amb companys de viatge d’aquesta envergadura que aposten per la Tarragona del futur i l’augment de la capacitació i recursos del territori”.

30 ME de pla de patrocini

A dos anys dels Jocs i d'acord amb el pla de patrocini adjudicat a l'empresa Octagon, dels 30 milions d'euros previstos, tan sols s'ha cobert 1/3 de l'objectiu. Segons el pla de patrocini, es compta que hi haurà sis grans empreses que aportaran 3 milions d'euros cadascuna. De moment, n'hi ha tres: Repsol, Estrella Damm i Caixabank, que sumen 9 ME. A aquests se'ls denomina "socis oficials".

També es preveuen 10 "patrocinadors principals", que contribuïran amb 750.000 euros cadascun, i que sumen 7,5 ME. Amb l'entrada de Telefónica, ja n'hi ha dos. L'altre és el Corte Inglés. 1,5 ME recaptats.

A més, els 2 milions d'euros restants per arribar als 30 provindran d'una vintena de "marques col·laboradores", que faran donacions de 100.000 euros. La Constructora Comsa-EMTE n'és una.

Es tracta, doncs, d'una feina cabdal i imprescindible perquè els Jocs Mediterranis tirin endavant, ja que aquests 30 milions representen el 76 per cent del pressupost operatiu del 2017.

D'aquí a dos anys

Els Jocs Mediterranis se celebraran a Tarragona del 30 de juny al 9 de juliol de 2017. Estudis d’impacte econòmic apunten que els Jocs representaran la creació de 300 llocs de treball directes a les diferents àrees. S’espera que al llarg de l’esdeveniment, Tarragona registri aproximadament 95.000 pernoctacions d’atletes, jutges esportius i turistes, i aculli uns 1.000 periodistes internacionals acreditats, amb una repercussió mediàtica sobre un mínim de 450 milions de persones de 24 països de l’Àrea Mediterrània.

Tarragona 2017 és una oportunitat per a la ciutat i el territori, com també per a Catalunya i l’Estat espanyol. Genera llocs de treball, obté retorn econòmic i social, projecta la notorietat i la marca de la ciutat, aglutina i implica la societat en l’entorn de l’esperit olímpic, facilita relacions i contactes internacionals per a les nostres empreses i les institucions i propicia acords relacionats amb la inversió, la innovació i els patrocinis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar