loader
menu

La sòciovergència a la Diputació de TGN fa esclatar ERC

El Circ divendres, 19 de juny de 2015

Esquerra Republicana li ha enviat un missatge a l'alcalde Ballesteros, l'endemà que CiU i PSC van oficialitzar el pacte de govern a la Diputació de Tarragona, que mantindrà Josep Poblet a la presidència, i del qual, ERC, de moment n'ha quedat exclòs.

Foto: Tarragona Ràdio

Segons ERC, el pacte de govern a la Diputació CiU i PSC posa de manifest que Josep Fèlix Ballesteros accepta a la Diputació uns compromisos que no adquireix a l’Ajuntament de Tarragona. També segons Esquerra, Ballesteros assegura que no l’incomoda donar suport a una institució que pot ser clau per desplegar futures estructures d’Estat.

“Josep Fèlix Ballesteros canvia de principis quan es tracta d’obtenir quotes de poder. El convidem a adoptar la mateixa actitud a l’Ajuntament de Tarragona i a donar suport al desplegament de les futures estructures d’Estat des del consistori tarragoní”, afirma el portaveu d’ERC a Tarragona, Pau Ricomà.

Ballesteros va manifestar que el pacte a la Diputació és conseqüència lògica de la bona entesa entre les dues formacions després de molts anys de servei al territori, posant de manifest que, malgrat tot, la sociovergència encara és molt present al territori.

“Els pactes de CIU amb PSC al Consell Comarcal i a la Diputació de Tarragona desautoritzen des de CDC les prioritats de pactes sol·licitades pel President Mas. El manteniment de relacions preferents entre CDC i PSC són indicatives que aquests partits al nostre territori encara es mouen en el marc de la sociovergència i no estan a l’alçada del moviment històric que vivim”, ha conclòs Ricomà.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar