loader
menu

El cap d'Unió a TGN diu que el trencament amb CDC no afectarà el grup municipal

El Circ divendres, 19 de juny de 2015

El trencament entre Unió Democràtica i Convergència Democràtica no tindrà afectació, de moment, dins del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Tarragona.

Josep Maria Prats, durant la nit del 24-M. / circdetarragona.com

Així ho ha explicat Josep Maria Prats, l'únic regidor democristià que, a hores d'ara, integra el grup, format, casualment per dos independents més en nom de Convergència (Albert Abelló i Cristina Guzmán).

Prats, com tothom dins d'UDC, està a l'expectativa i pendent dels fets que es vagin succeïnt dins de la cúpula del partit després del trencament amb Convergència després de 37 anys, i amb la sortida instantània de tres consellers del Govern de Mas.

A nivell estrictament municipal, el cap local d'Unió a la ciutat ha deixat clar que la premisa és treballar en clau tarragonina i que seguiran aquesta línea.

Pel que fa al procés cap a la independència, la raó de fons de la trencadissa final entre CDC i UDC, el regidor tarragoní aposta perquè "sigui d'una manera reposada"; deixant entreveure que s'alinea més amb el sector "del secretari general". Tot i això, en una entrevista a Tarragona Ràdio, el mateix Prats ha admès que va votar Sí-Sí el 9-N.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar