loader
menu

CIUTAT

El Col.legi de metges de TGN crea una secció de medicina privada i assegurança lliure

El Circ Ciutat dissabte, 20 de juny de 2015

El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona ha creat una secció de medicina privada i assegurança lliure. Per divuit vots a favor i un en contra, l'assemblea del Col.legi ha aprovat la creació d’aquesta nova secció, que té per objectiu defensar, amb les limitacions legals oportunes, els interessos professionals dels metges que exerceixen en aquest àmbit.

Congresprofessio.org

La sessió, que es va celebrar el passat dimecres 17 de juny, va començar amb la lectura dels estatuts de la secció, que va procedir a recordar un dels assessors jurídics de la institució, Bernat Goula.

A continuació, els assistents van posar de manifest la necessitat d’organitzar-se per posar fre als requeriments que imposen les mútues en l’exercici de la professió. A més, també es va exposar la necessitat d’unificar criteris agrupant-se per especialitats, possibilitat que també es contempla en el marc d’aquesta secció.

Després d’aprovar la constitució d’aquesta secció i de presentar a la Junta Gestora, formada per les Dres. Teresa M. Argemí, Remedios Rico i el Dr. Manuel Carasol, es procedirà a convocar eleccions per escollir la seva Junta Directiva.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar