loader
menu

CIUTAT

Les millors promeses de l'atletisme espanyol se citen a TGN

El Circ Ciutat dilluns, 22 de juny de 2015

Tarragona serà la seu del campionat d'Espanya d’Atletisme Promesa, que es disputarà a la pista d’atletisme de Campclar els propers 27 i 28 de juny i que suposarà un nou banc de proves per als Jocs del 2017.

La prova és la màxima competició d'àmbit estatal d’atletes d’entre 20 i 23 anys, categoria prèvia a la categoria absoluta, i està organitzada pels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i la secció d’atletisme del Club Gimnàstic, amb el suport de la Federació Espanyola i la Federació Catalana de la disciplina.

El regidor responsable dels Jocs del 2017, Javier Villamayor, ha destacat l’alt nivel de la competició ja que “molts atletes dels que vindran participen ja en competicions absolutes i són medallistes internacionals. Des dels Jocs Mediterranis ens prenem la organització íntegra d’aquesta competició com una prova test molt important. Volem seguir sumant experiència i millorar els nostres coneixements organitzatius per fer uns Jocs millors”.

Per la seva banda, Joan Villuendas ha agraït a la ciutat de Tarragona la seva voluntat per acollir aquest campionat i ha afegit que "la voluntat de la Federació Catalana sempre ha estat apropar aquestes competicions a les nostres terres. Sempres recolzarem aquelles ciutats i clubs que tinguin interès en fer competicions".

Prova test dels Jocs Mediterranis

Després del campionat de Catalunya d’Esgrima absolut que els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 van organitzar fa unes setmanes al municipi de la Selva del Camp (seu de la disciplina al 2017), l’organització dels Jocs entén aquest Campionat d’Espanya d’Atletisme Promesa com una nova prova test, una de les més importants de l’any.

En l’organització d’aquesta competició es té previst treballar des de totes les àrees en vista als Jocs del 2017 i es posarà en pràctica la logística organitzativa de molts departaments de Tarragona 2017: comunicació, premsa, voluntaris, operacions o serveis, entre altres.

Aquest campionat serà la última competició abans del campionat d’Europa Sub23 i per aquest motiu s’espera un alt nivell dels participants, preveient fins i tot que es puguin fer alguns rècords d’Espanya de la categoria.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar