loader
menu

Convergència i Unió vol conèixer al detall els números de les empreses municipals de TGN

El Circ dimarts, 23 de juny de 2015

L'entrada de nous partits a l'Ajuntament de Tarragona ha augmentat, de manera considerable, el paper fiscalitzador de l'oposició. Ciutadans, Esquerra, la CUP i ara també Convergència i Unió han posat deures a l'equip de govern.

Dos dels tres regidors de CiU a TGN. A l'esquerra, Albert Abelló, i al seu costat, Cristina Guzmán. / circdetarragona.com

La majoria de les demandes van encaminades a conèixer l'estat real de les arques municipals i de tots els organismes que en depenen, així com dels diners que s'hi destinen.

En el cas del grup de CiU, (el pacte es manté a nivell municipal), ha demanat una auditoria de totes les empreses municipals i mixtes amb l’objectiu de conèixer en detall l’estat econòmic de tots els ens que depenen del consistori. Des de CiU, des d’on es vol que els resultats es facin públics a tota la ciutadania, també s’ha sol·licitat a l’equip de govern socialista l’estat d’execució de les dotacions pressupostàries.

“Volem saber en detall la situació econòmica i financera de l’Ajuntament i de les seves empreses municipals i mixtes”, ha manifesta el portaveu del Grup Municipal de CiU, Albert Abelló, que recorda que l’endeutament del consistori tarragoní és actualment de 194,6 milions d’euros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar