loader
menu

CIUTAT

Els càmpings de les comarques de TGN tornen a confiar en el turista espanyol

El Circ Ciutat dijous, 25 de juny de 2015

Les previsions d’ocupació de Càmpings de Tarragona són positives i segueixen una tendència similar a la de l’any passat, que van tenir una mitjana de més del 60% d’ocupació durant el període de juny-agost. El bon temps que s’espera per aquest estiu i la cada cop més consolidada recuperació del turisme espanyol fan veure amb optimisme l’evolució de les reserves i esperen que en els pròxims dies s’animin encara més. Al 2014 l’estiu va registrar 6,7 milions de pernoctacions.

Durant la temporada estival de l'any passat va representar el 54 per cent del total

L’Associació de Càmpings de Tarragona dóna molta importància als mercats de proximitat. El mercat procedent de l'estat espanyol va representar al 2014 el 54% del volum total de clients, un 4% més que al 2013, i es preveu que les reserves per 2015 segueixin un patró similar. Segons Berta Cabré, presidenta de l’Associació: “els campistes nacionals tornen a animar-se. Les expectatives per la temporada 2015 son molt positives, després dels bons resultats del pont de maig i de Setmana Santa”.

Foto: Càmpings de Tarragona

Foto: Càmpings de Tarragona

Per darrere dels espanyols al rànquing els segueixen els francesos i holandesos, que l’any passat van tenir un pes del 17% i el 14%, respectivament. Aquests son els principals mercats internacionals per l’Associació. Els segueixen l’alemany, el britànic, el belga, l’irlandès i l’italià.

Els Càmpings de la zona de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es caracteritzen per tenir un client amb un perfil molt familiar que, aprofitant les vacances escolars, es desplacen a la zona de Tarragona la qual ofereix múltiples activitats d’oci, culturals i esportives per fer en família.

Feina a l’Associació de Càmpings de Tarragona

Càmpings de Tarragona genera al voltant de 4.000 llocs de treball directes i 10.000 indirectes. A partir de Setmana Santa es quan les contractacions comencen a pujar, arribant al seu màxim a l’estiu.

L’amplia oferta de serveis de Càmpings de Tarragona, que van des d’animació infantil, esportiva, espectacles, restauració i el manteniment de centenars de hectàrees de vegetació i naturalesa, exigeixen un gran volum de contractació de professionals.

L’Associació de Càmpings de Tarragona, formada per 55 membres, representa el 40% de les places turístiques disponibles en la província de Tarragona, el que en números es tradueix en 64.812 places.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar