loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tarragona estrena protocol casteller i enllesteix la diada de Sant Joan en una hora

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 25 de juny de 2015

Tarragona va aprofitar la Diada de Sant Joan per estrenar el nou protocol de les diades castelleres; un sistema que només s'aplicarà quan en la diada hi participin les quatre colles de la ciutat, com va passar en la del 24 de juny, amb la participació de Jove, Xiquets, Serrallo i Sant Pere i Sant Pau.

La Colla Jove va fer la primera tripleta màgica de la temporada amb 3d9f, 4d9f i 5d8d

En poc més d’una hora es va enllestir la feina i això va fer que la jornada es desenvolupés de manera més àgil i puntual. Tanta celeritat, però, no va permetre gaires celebracions entre un castell i l'altre.

5d8d de la Colla Jove. / Colla Jove de TGN

Pel que fa als castells, la Colla Jove Xiquets de Tarragona va aconseguir fer dos castells de 9: 3d9f i 4d9f, i també el 5d8d, que els van permetre aconseguir la primera 'Tripleta Màgica' de la temporada.

Els Xiquets de Tarragona van fer un 2d8f, 5d8 i 3d8, i un pd6 i tres pd4 de comiat.

Per la seva banda, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han fet 3d7a, 4d7a i 3d7, i els Xiquets del Serrallo, 4d7, 4d7a i 3d7.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar