loader
menu

Ricomà guanya la pugna interna a ERC i serà el representant de la partida judicial de TGN a la Diputació

El Circ divendres, 26 de juny de 2015

La Diputació de Tarragona podrà celebrar finalment el ple de constitució del nou mandat, un cop Esquerra Republicana ja ha resolt la situació a la partida judicial de Tarragona. El portaveu republicà a l'Ajuntament de TGN, Pau Ricomà, serà finalment el diputat d'ERC en representació de la partida judicial de Tarragona.

Pau Ricomà. / foto: circdetarragona

Després de saber-se la sentència en resposta a un recurs contenciós electoral, presentat per Eudald Roca Gràcia, contra la designació de Ricomà, la Junta Electoral de Zona de Tarragona ha procedit amb "la major brevetat possible" -tal com recomanava la sentència- a iniciar de nou la designació del diputat provincial d'ERC-AM al Partit Judicial de Tarragona.

La sentència establia seguir l'article 206 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG). L'article 206 de la LOREG indica que, en cas d'existir dues candidatures a diputat provincial que han reunit avals suficients, es resol amb una votació on participen els regidors i les regidores d'aquella formació als municipis del partit judicial. Per això, la Junta Electoral de Zona de Tarragona ha convocat els càrrecs electes d'ERC-AM per avui mateix al migdia, seguint les instruccions de "amb la major brevetat possible".

En la votació celebrada a la sala de vistes de la Junta, Pau Ricomà ha obtingut més suports que Eudald Roca, de manera que el portaveu republicà al consistori tarragoní ha estat proclamat diputat provincial en representació d'ERC-AM.

Composició dels diferents grups de la Diputació pel mandat 2015-2019 (27 regidors)

Grup CIU

Josep Poblet i Tous
Pere Granados Carrillo
Josep Maria Cruset Domènech
Montserrat Carreras Garcia
Joan Josep Malràs Pascual
Álvaro Gisbert Segarra
Joan Piñol Mora
Lluís Soler Panisello
Joan Olivella Ricart
Carles Pellicer Punyed
Mateu Montserrat i Miquel

Grup ERC

Gervasi Aspa Casanova
Pau Ricomà i Vallhonrat
Joan Francesc Piqué i Barceló
Jordi Cartanyà i Benet

Carles Ribé i Solé
Miquel Subirats Garriga
Jordi Vinyals i Nogués

Grup PSC

Josep Fèlix Ballesteros Casanova
Josep Masdeu Isern
Martí Carnicer Vidal
Salvador Ferré Budesca
Immaculada Costa Ramon
Francesc Josep Miró Melich

PP

José Luis Martín García

CIUTADANS

Rubén Viñuales Elías

CUP

David Vidal Caballé


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar