loader
menu

CIUTAT

TGN augmentarà esforços per millorar la qualitat de vida de les persones amb intoleràncies alimentàries

El Circ Ciutat divendres, 26 de juny de 2015

L’Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Celíacs de Catalunya han signat un conveni per contribuir a la millora de la informació, l’assessorament, la sensibilització i la qualitat de vida de les famílies tarragonines amb persones celíaques.

L'acord té la finalitat d’impulsar accions en benefici de la salut i el benestar dels celíacs, dels sensibles al gluten i de les persones amb dermatitis herpetiforme. El consistori tarragoní es compromet, amb aquest acord de col·laboració, a donar suport a campanyes i accions informatives, formatives i divulgació entorn la celiaquia que organitza SMAP-Celíacs de Catalunya i accions de suport per millorar la qualitat de vida de les persones amb celiaquia de Tarragona.

A més, l’Ajuntament de Tarragona, representat per la regidora de Joventut i Cooperació, Ivana Martínez, continuarà portant a terme accions en pro de la seguretat dels aliments per als celíacs, com difondre la informació per a unes bones pràctiques en matèria de seguretat alimentària i col·laborar en la realització de campanyes d’informació en relació a la seguretat alimentària, com estableixen les directrius europees.

Foto: cedida

En aquest sentit, el consistori tarragoní ja vetlla perquè en les festes representatives de la ciutat hi hagi una opció per a les persones al·lèrgiques al gluten. Un bon exemple és la cavalcada dels Reis Mags, on fa anys que els caramels són aptes per a celíacs.

L’Associació de Celíacs de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que va crear-se el 1977 i representa el col·lectiu de persones celíaques davant entitats i organismes públics per aconseguir una millor qualitat de vida de les persones al·lèrgiques i de les seves famílies.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar