loader
menu

CIUTAT

El PP abandona la cordialitat 'olímpica' i qualifica Ballesteros d'incompetent i de mentider

El Circ Ciutat diumenge, 28 de juny de 2015

Nou maldecap per a l'equip de govern de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros. I l'últim, a més, originat pel portaveu del Partit Popular de Tarragona, Alejandro Fernández, qui fins ara s'havia mostrat lleial i cordial amb l'alcalde en matèria dels Jocs del Mediterrani, però que acaba de treure el ganivet i ha envia un missatge enverinat.

Alejandro Fernández diu que en cap dels convenis signats entre l'Ajuntament de TGN i el Govern espanyol sobre el 2017 no hi figura cap aportació de 15 milions d'euros

"No es pot dedicar a buscar culpables per tapar la seva incompetència i menys encara mentint sobre els compromisos signats amb el Govern d’España. Ell és el màxim responsable dels Jocs Mediterranis i que la iniciativa d’organitzar-los a Tarragona va partir d’ell.", ha assegurat el líder del PP tarragoní, en relació a les declaracions de l’alcalde de Tarragona sobre els compromisos del Govern d’España amb els Jocs Mediterranis 2017.

Foto: circdetarragona.com

Alejandro Fernández insisteix que, d'acord amb els dos únics convenis signts entre l'Ajuntament de TGN i el Govern espanyol, "el Govern d’España ha complert i està complint els compromisos signats. En cap d’aquests convenis es fa referència a una aportació de 15 milions d’euros per construir una piscina com ha repetit de manera irresponsable el senyor Ballesteros".

Des del PP, "volem recordar a l’alcalde de Tarragona que els convenis s’han de signar i complir, que és el que ha fet el Govern d’España, i no inventar-se compromisos que només generen dubtes i incerteses. Emplacem l’alcalde de Tarragona a negociar, si ho considera necessari, nous escenaris amb el Govern d’España, però trobem deslleial i irresponsable la seva actitud fins ara".

La crítica del portaveu popular deixa Ballesteros i el PSC gairebé sense aliats dins del consistori. L'entrada d'Albert Abelló dins del grup de CiU va trencar el consens que sí hi havia amb Victòria Forns, ERC vol promoure una consulta ciutadana i la resta dels partits de l'oposició pretenen fiscalitzar fins al darrer euro que s'inverteixin en els Jocs.

Fins i tot, la CUP, ja ha deixat clar que, si pogués, aturararia els Jocs. Ho va assegurar la seva portaveu municipal, Laia Estrada.

D'altra banda, en les properes setmanes, el comitè organitzador del 2017 liberalitzarà el mercat del patrocini després que l'empresa Octagon no ha complert els objectius durant el primer any de concessió.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar