loader
menu

Les Joventuts Socialistes de TGN escullen Eloi Menasanch com a nou Primer Secretari

El Circ diumenge, 28 de juny de 2015

La Joventut Socialista de Catalunya a les Comarques Tarragonines ha celebrat el seu Congrés Ordinari, que ha situat Eloi Menasanch com a Primer Secretari.

Eloi Menasanch. / JSC Tarragona

D'esquerra a dreta, Alejandro Caballero, Rubén Sánchez i la regidora de Tarragona Ivana Martínez. / JSC

La nova Comissió Executiva de Federació també està formada pel Secretari d’Organització, Nacho Garcia (Tarragona); la Secretaria de Política Municipal i Igualtat: Lucia López (La Canonja), el Secretari d’Acció Política i Formació: Héctor Calero (Reus) i el Secretari de Polítiques Sociolaborals i Educació: Pol Márquez (Vila-seca).

En paraules del nou Primer Secretari de la JSC a les Comarques Tarragonines, Eloi Menasanch “Hem confeccionat un equip de persones preparades per treballar en base a tres eixos fonamentals d’actuació, primer de tot cohesionar la nostra organització i augmentar la nostra presencia territorial al màxim nombre de municipis de les Comarques Tarragonines, en segon lloc coordinar l’acció política de totes les nostres agrupacions per obtindré uns millors resultats i un major impacte social i finalment millorar els mecanismes de formació i ideologització pels i les nostres militants amb l’objectiu d’afrontar de la millor manera possible els reptes que se’ns plantegin durant aquest anys”.

Segons Menasanch “la JSC té com objectiu primordial aquest anys lluitar contra la precarització laboral a la que l’actual sistema econòmic i productiu esta sometent al jovent del nostre territori. Com a joves i com a socialistes ens mantindrem ferms i tindrem presencia allà on calgui lluitar per mantenir i millorar les condicions de vida i de treball de la classe treballadora i especialment la dels i les més joves”.

El nou primer secretari i la seva executiva que han estat elegits amb el 78% dels vots volen remarcar que “som joves i serem l’altaveu de tots aquells que no tenen accés a que se’ls escolti, la JSC i tots i totes les que la formem som eines a disposició d’unes idees que busquen assolir una transformació de la realitat que ens envolta per aconseguir una societat més justa, més igualitària i més solidaria, aquest eixos marcaran la nostra acció política”.

Al llarg del Congrés també es van aprovar diverses resolucions on destaquen una que dona suport al sistema de primàries per elegir els candidats socialistes a les eleccions i una altra que reitera el compromís de la JSC amb el republicanisme i el descontent amb el vot que el partit socialista va emetre ara fa un any al Congrés dels Diputats, facilitant l’abdicació del rei Joan Carles en el seu fill Felip.

Homenatge als que abandonen la JSC

Aquest congrés també ha representat el comiat de tota una generació de militants de la JSC que han dirigit l’organització els darrers anys a les nostres comarques, com són Ivana Martínez, actual tinent d’Alcalde a l’Ajuntament de Tarragona, Mario Burzuri, Rubén Sánchez o Alejandro Caballero, que van estar homenatjats al llarg de la cloenda del Congrés.

També hi van ser presents Carles Castillo, Primer Secretari del PSC al Tarragonès, Joan Ruiz, Diputat al Congrés i Secretari d’Organització del PSC del Camp de Tarragona, a més de diversos militants del PSC de les Comarques Tarragonines que van voler donar el seu suport a la nova Comissió Executiva i al seu Primer Secretari.

Xavier Sabaté, diputat al Parlament de Catalunya i president de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, va ser l’encarregat d’obrir el Congrés.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar