loader
menu

La regidora Elvira Ferrando agafa la presidència de l'empresa de mercats de TGN

El Circ dilluns, 29 de juny de 2015

El plenari de Tarragona ha donat llum verd al nomenament de les presidències i vicepresidències de les sis empreses municipals participades 100 per cent per l'Ajuntament.

Floría controlarà l'EMT i Aparcaments; Villamayor, l'empresa de Mitjans de Comunicació i la de Desenvolupament Econòmic (EMDET); i Josep Maria Milà agafa les regnes d'Habitatge

Els regidors Begoña Floría i Javier Villamayor, amb dues presidències cadascú, i els seus companys de grup socialista Josep Maria Milà i Elvira Ferrando, controlaran les empreses amb participació directa de l'administració muniicpal.

Ballesteros i Elvira Ferrando, el dia de la constitució del nou Ajuntament de TGN. / circdetarragona.com

Floría, portaveu municipal i regidora de Cultura i Patrimoni, seguirà sent presidenta de l'Empresa de Transports (EMT) i d'Aparcaments (AMT); mentre que Villamayor, regidor responsable, entre d'altres dels Jocs del 2017, serà president de l'empresa de Mitjans de Comunicació (EMMCT), i en conseqüència, també de Tarragona Ràdio. Villamayor, a més, seguirà portant les regnes de l'Empresa de Desenvolupament Econòmic (EMDET), amb seu al Palau de Congressos.

La successora de Patrícia Anton, a Espimsa

Dos dels nous regidors tarragonins també assumeixen presidències, i no menys controvertides i complicades que les anteriors. La més feixuga és, sens dubte, la responsabilitat que ja recau sobre la regidora de Comerç, Elvira Ferrando. La successora de l'ex regidora Patrícia Anton agafa en guant de la seva predecessora i hauria de ser la presidenta en el moment de l'obertura del nou Mercat; encara sense data.

D'altra banda, Josep Maria Milà, en qualitat de regidor de Territori, assumeix la presidència de l'empresa municipal d'Habitatge (SMHAUSA).

Els vicepresidents

El plenari de l'Ajuntament també ha nomenat els sis vicepresidents de les sis empreses. Dues d'aquestes vicepresidències (Mercats i Habitatge) també recauen en els regidors amb més pes dins de les empreses. Floría serà la 'segona' d'Elvira Ferrando, i Villamayor estarà 'al darrere' de Josep Maria Milà a l'empresa d'Habitatge.

D'altra banda, l'ex regidor socialista Pere Valls seguirà com a vicepresident de Mitjans de Comunicació i de l'EMDET, mentre que la també militant socialista Rocío León ocuparà la vicepresidència de Transports i Aparcaments, amb Floría.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar