loader
menu

CIUTAT

Més de 500 infants de TGN ja gaudeixen dels casals d'estiu

El Circ Ciutat dilluns, 29 de juny de 2015

Més de 500 infants de Tarragona han començat les activitats educatives i lúdiques dels casals d’estiu que organitza la Fundació Pere Tarrés per encàrrec de l’Ajuntament de Tarragona-IMSST. Aquestes activitats van dirigides a nens i nenes d’entre 1 i 12 anys i estan pensades perquè gaudeixin del temps de vacances i que els seus pares i mares puguin conciliar la vida laboral i familiar.

“Un any més, per la molt bona acollida que va tenir l'any passat, també es fa un casal a l’Escola Bressol La Taronja amb infants d’1 i 2 anys”, ha destacat la tinent d’alcalde de Serveis a la Persona Ana Santos. Els casals, que es realitzaran fins al 31 de juliol, organitzen activitats on els monitors treballen aspectes com la participació en el grup, la diversió, la integració en el grup i l’educació en valors.

Es faran activitats en 9 centres fins el 31 de juliol, i organitzades per la Fundació Pere Tarrés

Les propostes pedagògiques que realitzarà la Fundació Pere Tarrés per als 9 casals de l’Ajuntament de Tarragona es divideixen segons les diverses franges d'edats. Les activitats del grup de P3 fins a P5 estaran sota el lema de "El joc de la Guitza", per incidir i treballar els oficis i el grup de 7 anys fins els 12 es divertiran fent un repàs i viatges emocionants per la història.

La Fundació Pere Tarrés ha becat el mes de casal d’una quarentena d’infants en situació vulnerable perquè puguin participar en les activitats. A més, proporciona els monitors de menjador gratuïtament de dos casals d’estiu. Aquests accions s’inscriuen dins de la campanya solidària “Ajuda’ls a créixer” que pretén que tots els nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats de gaudir de colònies i casals d’estiu i que no es quedin sense gaudir d’aquesta experiència tan enriquidora per les dificultats socioeconòmiques de les seves famílies.

Els 9 centres on es faran els casals municipals

Foto: tarragona.cat

- La Floresta. De 9 a 14 amb dinar. 20 places.

- Camp Clar. De 9 a 15 amb dinar. 70 places.

- Torreforta. De 9 a 13. 60 places.

- Bonavista. De 9 a 13. 40 places.

- Marcel·lí Domingo. De 9 a 13. 80 places.

- Sant Salvador. De 9 a 15 amb dinar. 60 places.

- Serrallo. De 9 a 13. 70 places.

- Saavedra. De 9 a 15 amb dinar. 90 places.

- Llar Bressol La Taronja. Casal per nens d’1 i 2 anys amb 20 places


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar