loader
menu

Poblet enceta el seu tercer mandat consecutiu a la Diputació de TGN

El Circ dilluns, 29 de juny de 2015

Els 27 diputats i diputades de la Diputació de Tarragona escollits pels respectius partits per integrar la Diputació de Tarragona en la legislatura 2015-2019 han pres possessió del càrrec.

Foto: Diputació de Tarragona

En el ple extraordinari de constitució de la nova Corporació el convergent Josep Poblet ha estat votat president per tercera vegada consecutiva. En aquesta ocasió, amb els 11 vots de la seva formació, CiU, els 6 del PSC (tots dos partits formaran l'equip de govern durant aquest mandat) i el vot de l'únic diputat del PP. Pel que fa a la resta de grups, ERC i C's han votat en blanc, i la CUP ha votat el seu propi candidat.

La sessió s'ha iniciat amb la constitució de la mesa d'edat, integrada pel membre de més edat, Martí Carnicer (PSC) i el més jove, Miquel Subirats (ERC). Tot seguit, els 27 diputats han jurat o promès el càrrec de diputat o diputada.

Del grup de CiU ho han fet Josep Poblet, Pere Granados, Josep Maria Cruset, Montserrat Carreras, Joan Josep Malràs, Álvaro Gisbert, Joan Piñol, Lluís Soler, Joan Olivella, Carles Pellicer i Mateu Montserrat.

D'ERC, Gervasi Aspa, Pau Ricomà, Joan Francesc Piqu, Jordi Cartanyà, Carles Ribé, Miquel Subirats i Jordi Vinyals.

Del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, Josep Masdeu, Martí Carnicer, Salvador Ferré, Immaculada Costa i Francesc Josep Miró.

Ciutadans i CUP entren amb un diputat

El diputat del PP és José Luis Martín Garcia, mentre que Ciutadans i la CUP estrenen representació. Per part de C's, el també portaveu municipal a Tarragona, Rubén Viñuales, i per part de la CUP, David Vidal.

Després de les corresponents votacions per elegir president, Josep Poblet ha rebut la vara de comandament, i s'han iniciat les intervencions dels portaveus parlamentaris dels diferents grups. La cloenda ha anat a càrrec del president de la institució, qui ha destacat la contribució de la Diputació al progrés dels municipis i a la millora de la qualitat de vida de les persones que hi habiten. El ple suport als ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre continuarà sent, segons ha afegit Poblet, l'objectiu primordial de la institució en els propers anys.

D'aquí a pocs dies, en sessió plenària, es nomenaran dues vicepresidències de la Diputació, la delegació de funcions, les comissions i el conjunt d'òrgans de govern.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar