loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Mossos, Port de TGN i Adif, nominats al 'premi' a pitjor font d'informació dels periodistes de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 30 de juny de 2015

Com cada any per aquestes dates, el Col·legi de Periodistes de la Demarcació de Tarragona convoca la tradicional festa de les Petxines de la Informació. Es tracta d'una cerimònia en què els professionals de la informació de les comarques del Camp de Tarragona que pertanyen al col·legi premien amb la 'Petxina Oberta' les millors fonts d'informació, però també castiguen les pitjors amb la 'Petxina Tancada'.

Una imatge de les Petxines. En l'edició d'enguany no està previst entregar Petxina Daurada. / circdetarragona.com

El proper dia 10 de juliol, a partir de les 20.30 hores, tindrà lloc als jardins del Cafè Metropol, a Tarragona, la vint-i-tresena edició dels premis.

Un cop recomptats els vots dels col·legiats i col·legiades, els finalistes a la Petxina Oberta i a la Petxina Tancada 2015 són els següents:

- Petxina Oberta: distingeix la font informativa que, per la seva accessibilitat, facilita la feina dels mitjans de comunicació.

1. Gabinet de comunicació de l’Ajuntament de Torredembarra: Per la gestió de la comunicació en una situació de crisi municipal.

2. Gabinet de comunicació dels Bombers de la Generalitat: Per la disponibilitat dels seus professionals a l’hora d’atendre les peticions dels mitjans.

3. Gabinet de comunicació de l’AEQT: Per la gestió fluïda de la informació generada per la indústria química tarragonina.

- Petxina Tancada: distingeix la font informativa que ha posat pals a les rodes a la tasca dels periodistes.

1. Gabinet de comunicació de Tarragona dels Mossos d’Esquadra: Per la poca predisposició a facilitar informació als periodistes.

2. Gabinet de comunicació del Port de Tarragona: Per la manca d’informació del dia a dia generada pel segon port de Catalunya i un dels agents econòmics més rellevants de les comarques de Tarragona.

3. ADIF: Per normalitzar la desinformació en temes d’interès al Camp de Tarragona, principalment el tercer fil.

Els guanyadors es decidiran in situ la nit de la festa, que començarà a les 20.30 hores amb l’apertura de les urnes perquè els col·legiats i col·legiades puguin dipositar-hi el vot. A les 21.00 hores, començarà la gala de lliurament dels guardons i, un cop entregades les estatuetes, es farà la ja tradicional rifa entre tots els col·legiats i col·legiades que hagin participat a les votacions.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar