loader
menu

CIUTAT

El Nàstic ja té a punt els nous carnets de socis per a segona divisió

El Circ Ciutat dimarts, 30 de juny de 2015

El Nàstic comença la nova campanya d’abonaments de socis per a la temporada 2015-2016. A partir del dimecres 1 de juliol, els aficionats del Nàstic ja podran formalitzar el seu carnet de soci per viure els partits que el conjunt grana disputarà com a local a la Liga Adelante.

Foto: circdetarragona.com

Els preus dels abonaments per als que van ser socis la passada temporada 2014-15 són els mateixos: 90€ a la zona de Gol, 140€ a Preferent i 200€ a Tribuna.

Per altra banda, els preus pels aficionats que es donin d’alta com a soci en la present campanya són de 150€ a Gol, 200€ a Preferent i 300€ a Tribuna.

Des del club grana s'informa que els socis de la passada temporada que es van abonar a la promoció ‘Volem Junts’ han de seguir ocupant la zona del Nou Estadi que van escollir, exceptuant que la zona nova on volen renovar sigui d’un valor superior. És a dir, els socis de Gol poden renovar el seu abonament a la mateixa zona, a Preferent o Tribuna, i els de Preferent poden seguir a la mateixa zona o canviar a Tribuna.

Les oficines del Nàstic romandran obertes de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 hores i de les 16.00 a les 19.00 hores.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar