loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El Serrallo ofereix les I Jornades gastronòmiques: ‘Cuina de bord’

El Circ Ciutat dijous, 21 de febrer de 2013

L' Associació de Restauradors i Comerciants del Serrallo (ARCS) ha presentat aquest matí les I Jornades gastronòmiques, 'Cuina de bord', que es duran a terme entre els dies 1 i 17 de març i amb l' objectiu de recuperar l' essència i la tradició de la cuina marinera de sempre al Serrallo, i en especial els plats que s' elaboraven pels pescadors a les barques.

Fotografia de la presentació de les I Jornades gastronòmiques/cedida

La gastronomia és una part molt important de la cultura i identitat serrallenca, i amb aquestes jornades gastronòmiques es pretén donar a conèixer una part molt important i encara molt viva com és la cuina marinera. Les receptes de pescadors que cuinaven a bord de les barques és una cuina molt viva, però sovint desconeguda, i amb aquestes I Jornades gastronòmiques de 'Cuina de bord' els visitants podran gaudir de menús que no s'acostumen a cuinar als restaurants del Serrallo.

L' acte ha comptat amb la presència de Virgina Morcillo, presidenta de l'ARCS; Xavi Veciana, vice-president de l'ARCS; Patrícia Antón, consellera de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Tarragona; i Montse Adan, directora de Relacions Institucionals i Comunicació del Port de Tarragona.

I Jornades gastronòmiques ‘Cuina de bord’

Les jornades gastronòmiques es duran a terme entre els dies 1 i 17 de març als restaurants del Serrallo. Els preus dels menús de les jornades van des dels 17 euros als 34 euros.

Mentre durin les jornades, tots els divendres i dissabtes es realitzarà una visita guiada per als visitants que passarà pel Mercat Central on es farà un show-cooking de la cuina de bord i es sortejaran sis menús de les jornades, la visita finalitza al Serrallo. Per participar d‟aquesta visita guiada, cal posar-se en contacte amb l‟empresa organitzadora, Argos.

Per aquesta jornades gastronòmiques s'han editat flyers informatius que es repartiran per la ciutat. També s'han editat desplegables, on apareixen tots els menús que ofereixen els restaurants del Serrallo i la seva ubicació, els desplegables estaran disponibles als punts d'informació de Tarragona i l'oficina de Turisme.

Com a material promocional s'ha editat també un llibre de receptes dels plats que elaboraven els pescadors a les barques. El llibre de receptes es pot aconseguir a qualsevol establiment del Serrallo, i el procediment és molt senzill: cada cop que els clients tastin un menú en qualsevol restaurant, s'ha de demanar que segelli al flyer promocional, amb dos segells el client ja pot demanar el llibre de receptes.

Els restaurants regalaran hores de pàrking per als clients durant les jornades gastronòmiques.


Documents

Restaurants que participen en les I Jornades gastronòmiques


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar