loader
menu

CIUTAT

Les angúnies econòmiques tornen a deixar el futur del CBT penjant d'un fil

El Circ Ciutat dijous, 02 de juliol de 2015

El dijous 3 de juliol finalitza el termini que la Federació Espanyola de Bàsquet atorga perquè els equips formalitzin la inscripció en LEB Plata.

Foto: Club Bàsquet Tarragona

Com cada any, el Club Bàsquet Tarragona treballa a contrarellotge per complir a temps amb els requisits econòmics que exigeix la Federació. Encara que des del club es mostren confiats a poder oficialitzar la inscripció el pròxim dia 3, també es reconeix que no se sabrà fins a última hora, ja que segons Loli Salas, presidenta de l'entitat tarragonina, “falten confirmar alguns ingressos pendents de la temporada anterior”.

El club està a l'espera de confirmar aquests ingressos pendents , en el cas que es confirmin, el CBT podrà tancar el pressupost de la campanya 2014/2015, i fer front al pagament de les taxes d'inscripció per a la temporada vinent amb garanties. No obstant això, sense la certesa de complir amb el pressupost de l'anterior temporada, no es formalitzarà la inscripció.

En qualsevol cas, el pla del CBT passa “per presentar el pròxim dia 3 la màxima documentació possible”, de tal manera que en el cas que no es pogués fer front a la totalitat de les exigències econòmiques, si que es pogués acollir-se a una possible moratòria per part de la federació, fet que porta ocorrent en els últims anys. En aquest sentit, des de la presidència del CBT s'assegura que “el club està treballant a tot moment en col·laboració amb la FEB”.

Tot i així, en el cas que el club no pugui fer front el pròxim dia 3 a les exigències de la FEB perdria aquests els drets esportius que es van guanyar a les pistes, i per tant, també perdria la plaça en la categoria.

Cal recordar, que aquest any, els quatre equips que ascendeixen de lliga EBA sembla que fomalitzaran la seva inscripció sense problemes, i que el CAI Zaragoza també inscriurà al seu segon equip en LEB Plata, per la qual cosa la possibilitat que el CBT perdi la plaça, si no compleix amb el termini de la federació, és real. I és que a diferència d'altres temporades, aquest any no s'espera que quedin places lliures

Finalment, la presidenta del CBT també ha confirmat que en cas que finalment es pugui confirmar la inscripció en LEB Plata, el pressupost amb el que es treballa per a la temporada 2015/2016 és similar al de la temporada anterior, ja que és un pressupost molt ajustat i que difícilment es pot reduir si es vol afrontar la temporada amb garanties.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar