loader
menu

CIUTAT

El concurs per escollir la mascota dels Jocs del 2017 ja té els 10 primers dibuixos finalistes

El Circ Ciutat dijous, 02 de juliol de 2015

El concurs per escollir la mascota dels Jocs del Mediterrani de 2017 ja té els 10 primers dibuixos finalistes. En un acte celebrat a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, s’han fet públics els 10 dibuixos que optaran a formar part dels 5 dibuixos finals, dels quals sorgirà el dibuix guanyador d’on s’inspirarà finalment la mascota de Tarragona 2017.

Els 10 dibuixos finalistes estan formats per 8 dibuixos procedents d’escoles de la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre i dos dibuixos procedents de l’Aula Virtual. Els dibuixos seleccionats han estat fets per nens i nenes de municipis de Perafort, Altafulla, La Selva del Camp, Tarragona, Lleida, Coma-ruga i Deltebre.

Foto: Tarragona 2017 / Mauri

Els alumnes finalistes

POL SAONE (Escola Pax de Tarragona)

POL DEL CASTILLO (Escola La Portalada d’Altafulla)

ALEIX GIRONA (Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp)

ANNA MATO (Escola César August de Tarragona)

CLAUDIA PLA (Escola Josep Veciana de Perafort)

ÀNGEL PAREJA (Escola Els Secallets de Coma-ruga)

DESIRÉE BONET (Escola L’Assumpció de Deltebre)

BLANCA DE JUANAS (Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona)

MARIA SELVA (Aula Virtual, de Lleida)

POL FERNÁNDEZ (Aula Virtual, de Tarragona)

Més de 10.000 nens i nenes participants

El concurs de dibuix “Fes la Mascota dels Jocs Mediterranis” va tancar el seu darrer termini d’entrega el passat 30 de juny, dia en que finalitzava el termini de la categoria de l’Aula Virtual, dirigida a nens i nenes d’arreu del país. En total més de 10.000 nens i nenes han dibuixat la mascota dels Jocs, dels quals 252 dibuixos van ser prèviament seleccionats pels 84 centres participants (74 del Camp de Tarragona i 10 de les Terres de l’Ebre) i 113 dibuixos s’han rebut des de l’Aula Virtual.

En total s’han seleccionat 10 primers dibuixos finalistes els quals passen a votació popular per tal d’escollir els 5 darrers finalistes que serviran d’inspiració finalment per dissenyar la mascota de Tarragona 2017. El període de votació dels dibuixos finalistes comença avui mateix i s’allargarà fins el 16 de juliol. Es pot votar els dibuixos a través de la pàgina de Facebook dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar