loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La 'Pilons Parade' farà tornar a canviar el 'look' del carrer Comte de TGN

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 03 de juliol de 2015

Els veïns del carrer Comte i de la plaça Pallol, a la Part Alta, celebren el dissabte 4 de juliol una nova edició de la 'Pilons Parade'. La convocatòria s'emmarca dins la festa de Sant Agapito Bis, que organitzen els tarragonins i tarragonines residents en aquest carrer del nucli antic tarragoní des de 2006, l'any després de l'esfondrament d'una casa al mateix carrer.

Una imatge de la 'PIlons Parade' de 2013. / circdetarragona.com

Després de tot un any amb la mateixa decoració, la cinquantena de pilones repartides per ambues bandes del carrer tornaran a experimentar una metamorfosi i adquiriran una nova imatge que els durarà els propers 365 dies. L'organització preveu que prop d'un centenar de persones decoraran pilons que hi ha al llarg del carrer més fotografiat de la ciutat.

El repartiment de pilons, a les 10.30h

L’organització repartirà els pilons a tots els 'artistes' per ordre d’arribada. Com que hi ha pintors i pintores molt matinadors l'organització recomana que es guardi 'tanda'. Els pilons els reparteix l’organització i només es poden pintar el que assenyala la targeta que rebran els pintors. Hi haurà pilons que estaran indultats i no es podran pintar.

El 'piló convidat', per a l'Àliga de TGN

Els pilons es començaran a pintar a 2/4 d'11 del matí. Es demana portar creativitat i també pinzells i pintures (elements importants). Intenteu no embrutar gaire el terra, penseu que l’important és pintar el piló. El “Piló Convidat” d’aquest any és per a l’Àguila de Tarragona que celebra el seu 30è aniversari.

Etiqueta per a les xarxes socials #pilonparade2015

Trobada d'instagramers per 'batejar' el nou carrer Comte

Ja al vespre, cap a 2/4 de 9, després de la pintada de pilons, els @IgersTGN conviden els instagramers a batejar fotogràficament el nou #PilonsStreet. Amb aquest objectiu, proposen un #IgersAtac per recopilar el màxim de fotografies del carrer tot just acabat de renovar. A més, durant la trobada dels instagrames, els amics de TGNSwing acompanyaran el bateig fotogràfic amb la seva música i els seus balls.

Etiqueta per a les xarxes socials: #IgersAtacPilonsStreet


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar