loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La pirotècnia italiana que tancava el Concurs de Focs de TGN queda desqualificada

El Circ Cultura i patrimoni dissabte, 04 de juliol de 2015

El Concurs Internacional de Focs de Tarragona ha tingut un final inesperat. La pirotècnia que tancava la 25ena edició del certamen, la italiana Parente Romualdo no ha arribat als 15 minuts d'espectacle, que és el mínim exigit per les bases actuals. En les anteriors s'exigien 17'.

Foto: www.circdetarragona.com

Això ha provocat la seva desqualificació. La empresa italiana ha tingut problemes tècnics i li han sortit els tres trons finals a la meitat del castell de focs. Davant d'això, la reacció del públic va ser diversa, des de sorpresa a indignació.

Després d'uns minuts, el jurat l'ha desqualificat per no complir amb el temps mínim reglamentari.

Això fa que al primer premi (disparar el castell de les festes de Santa Tecla) només optin les tres primeres pirotècnies: Zaragozana, Hermanos Caballer Pirotècnia Tomàs.

L'última pirotècnia desqualificada en el Concurs Internacional de Tarragona va ser la de Miguel Zamorano Caballer, ja fa uns quants anys. En aquella ocasió, però, el castell de focs sí va tenir final. El que ha tancat la 25ena ediciò, no.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar