loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN planten el primer 3d9f de la temporada al Pla de la Seu

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 05 de juliol de 2015

La Colla Castellers Xiquets de Tarragona ha celebrat la Diada del Pla de la Seu, i que ha tingut com a convidats els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants.

2d8f. Foto: Eloisa Ruiz

3d9f. Foto: José Luis Sáez

Els matalassers han obert la diada amb el primer 3d9f de la temporada, que tot i que s'ha hagut de treballar a la descarregada, s'ha assolit sent l'estrena del castell de nou aquest 2015.

En segona ronda, els xiquets han completat la catedral, castell que estan fent rodar força en el que portem de temporada i que deixa a veure la feina al pati. Tot i alguna tremolor a la descarregada, el 5d8 s'ha dut a terme amb fermesa i determinació.

En tercera ronda, els del carrer Santa Anna, han triat el 2d8f, estructura que dominen a plaer i així s'ha executat amb tranquil·litat i solvència. El treball en el dos dels xiquets al pati apunta a posar-hi manilles aviat.

Han acabat l'actuació el pd7c. L'espadat ha treballat a la pujada i una rebrincada l'ha trencat després d'haver-se coronat.

Les colles convidades

Els Castellers de Vilafranca han descarregat el 3d9f, el 2d9fm, 4d9f i pd7f. I, els Castellers de Sants han completat; 3d9f, 4d9f i 4d8a i pd6c. Amb això, avui s'ha vist el primer Gamma Extra al Pla de la Seu. L'han realitzat els verds.

Ha estat la millor actuació, a nivell particular, de cada colla del que portem de temporada. Mostra del salt qualitatiu d'aquesta diada, que des de la seva creació tenia aquest objectiu, es plasma en haver vist 1GE, 5 castells de nou bàsics, 3 castells de la gamma alta de 8, dos pd7 (un carregat) i un pd6 coronat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar