loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La pirotècnia Hermanos Caballer guanya el 25è Concurs Internacional de Focs de TGN

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 05 de juliol de 2015

El 25è Concurs Internacional de Focs Ciutat de Tarragona ja té guanyador: la pirotècnia de Burjassot Hermanos Caballer, que va disparar la nit del dijous 2 de juliol, i que ha aconseguit 1.450 punts.

Foto: Ajuntament de TGN

Foto: Tarragona Cultura

D'aquesta manera, d'acord amb les bases del certamen, l'empresa valenciana, pertanyent a la nissaga dels Caballer, s'endú el Trofeu “Venus Ciutat de Tarragona” i dispararà el castell de focs de les festes de Santa Tecla 2015 per valor de 26.000 euros.

Bitllet per a Bilbao

El premi per al guanyador del concurs tarragoní també suposa la participació directa a l’edició del Concurs Villa de Bilbao 2016, així com el premi Festa Major de Granollers Trofeu Blancs i Blaus” i adjudicació del castell de focs de la festa Major de Granollers per valor de 18.000 €

Durant el veredicte també s'ha informat sobre la desqualificació de la pirotècnia italiana Ape Parente, que va quedar fora per una errada tècnica que els va impedir completar, com a mínim, 15 minuts de focs, que és el temps mínim exigit a les bases del concurs. La durada del castell de focs dels italians va ser de 14 min 30 segons.

El segon premi del concurs tarragoní, amb 1.385 punts, ha estat per a una altra pirotècnia del País Valencià. En aquest cas, per a Pirotècnia Tomàs, de Benicarló (Castelló).

La tercera posició ha estat per a la Pirotecnia Zaragozana, que va obrir el certamen el pasat dijous 1 de juliol. L'empresa aragonesa ha obtingut 1.034 punts.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar