loader
menu

CIUTAT

La CUP demana un ple monogràfic sobre els Jocs del 2017

El Circ Ciutat dilluns, 06 de juliol de 2015

Els nous grups de l'oposició a Tarragona continuen amb la tasca fiscalitzadora sobre els Jocs del 2017. Un dels més combatius és la CUP, que ja va deixar clar en el seu discurs del 13-J que volien aturar els Jocs, i ara demanen que se celebri un ple monogràfic sobre el 2017 abans del mes d'agost.

Foto: circdetarragona.com

Per aconseguir-ho, la Candidatura d'Unitat Popular ha anunciat que contactarà amb els partits "que han mostrat dubtes sobre els Jocs" per mirar de tirar endavant una proposta perquè el plenari de l'Ajuntament hi debati de manera monogràfica. Fins ara, ERC va llençar la proposta de convocar una consulta ciutadana, i Ciutadans també ha deixat clar en reiterades ocasions que el projecte no el satisfà i ha lamentat, per exemple, que els darrers 12 ME demanats a Caixa Bank per finançar l'Anella Mediterrània s'haurien de destinar a "vertebrar la ciutat".

La CUP continua mostrant el seu desacord amb la celebració dels Jocs tant pel seu cost, que endeutaria la ciutat, com pel fet que les tarragonines i els tarragonins "tenim moltes altres prioritats i necessitats abans que organitzar un esdeveniment espectacular d’aquestes característiques".

La idea de celebrar un ple estraordinari per part de la CUP va nèixer després de la reunió mantinguda amb el regidor responsable dels Jocs, Javier Villamayor, i amb el director de l'esdeveniment, Ramon Cuadrat, en què la candidatura d'Unitat Popular va plantejar diferents qüestions relacionades amb els Jocs i sobretot amb el seu finançament.

Segons la CUP, Villamayor va fer una àmplia exposició sobre l’estat actual de cadascun dels aspectes relacionats amb els Jocs i es va comprometre a fer arribar a tots els grups municipals les informacions que demanessin sobre aspectes concrets o dubtes plantejats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar