loader
menu

CIUTAT

Una guia reuneix les espècies d'aus que fan vida a l'entorn del Port de TGN

El Circ Ciutat dimarts, 07 de juliol de 2015

El Port de Tarragona ha reunit en una guia les prop de 100 espècies d'aus més habituals que fan servir l'entorn portuari com a hàbitat. La 'Guia de les Aus del Port de Tarragona’ és un projecte resultat del compromís del Port amb el medi ambient i el creixement sostenible, impulsat per la direcció d’Instal·lacions i Medi Ambient del Port.

Foto: Port de Tarragona

Foto: Port de Tarragona

L'objectiu és donar a conèixer la varietat de l’avifauna a la instal·lació portuària tarragonina i promoure la consciència sobre la necessitat de respectar l’entorn i la biodiversitat que ens envolta. Al Port de Tarragona es podeu veure i identificar més de 200 espècies d’aus, i la guia recull les 92 espècies més habituals que utilitzen l’entorn del Port per estar-hi una temporada.

Aquesta guia, amb fotografies de Ferran Aguilar i textos de Txiqui López, és un manual amb llenguatge senzill i didàctic, que inclou fotografies de cada espècies realitzades in situ al Port de Tarragona, i amb fitxes tècniques amb dades essencials i curiositats que ajudarà al lector a conèixer les espècies que en algun moment de l’any o de forma permanent podem trobar en l’entorn portuari tarragoní.

Amb aquesta publicació, el Port de Tarragona té la intenció de donar a conèixer la vida que existeix entre grues i sitges, dàrsenes i molls, i entre les parets i les roques que donen forma al Port.

El responsable de Medi Ambient del Port, Albert González ha remarcat que per la seva ubicació el Port de Tarragona és zona de pas de les aus migratòries i que en la instal·lació portuària troben la possibilitat de descansar i alimentar-se.

La guia es distribuirà per les biblioteques del Camp de Tarragona, i també es pot adquirir per 10 euros al Museu del Port i a llibreries de la ciutat de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar