loader
menu

'No apujarem el salari als regidors de la CUP'

El Circ dimarts, 07 de juliol de 2015

Els salaris dels dos regidors de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona seran inferiors a 1.600 euros, que és el límit salarial que s'ha autoimposat el partit. Però seran inferiors perquè les retribucions que els assigna l'Ajuntament de Tarragona com a regidors electes a l'oposició, i prorratejades en 14 pagues, no superen els 1.600 euros.

El regidor d'Hisenda de Tarragona,Pau Pérez. / foto: circdetarragona.

Aquest era el límit salarial (en 14 pagues) que proposava la CUP, argumentant que aquesta quantitat equival 2,5 vegades el salari mínim interprofessional.

En el cas de la portaveu de la CUP, Laia Estrada, com a regidora de l'oposició amb dedicació exclusiva, li corresponen 12 pagues de 1.728,41 euros, completant, així, un sou anual net de 20.740, 92 euros.

Desglossat en 14 pagaments, d'acord amb la proposta de la CUP, Laia Estrada cobraria 1.481 euros, menys del 1.600 euros.

En el cas de l'altre edil de la CUP, Jordi Martí, que té dedicació parcial, el sou mensual assignat per l'administració local tarragonina és de 1.636, 72 euros, també repartits en 12 pagues (aquest és el sistema de pagament de l'Ajuntament), completant un sou anual net de 19.640,64 euros.

Desglossat en 14 pagues, 1.402 euros, també lluny dels 1.600. euros.

"No apujarem el salari als regidors de la CUP"

El regidor d'Hisenda de Tarragona, Pau Pérez, ha ironitzat sobre la proposta de limitar els salaris feta pels dos regidors de la CUP, donant a entendre que amb els sous que es paguen actualment al consistori els dos edils de la CUP no arriben als 1.600 euros: "Nosaltres els donarem el que toca, però no els apujarem el salari. Ells diuen que volen cobrar 1.600 euros en 14 pagues."

Mentrestant, la Candidatura d'Unitat Popular ha tornat a reiterar el mateix missatge referent als 1.600 euros. A més, ha anunciat que renunciarà a les entrades per als teatres municipals que els corresponen com a grup municipal i ha instat la resta de grups a seguir l'exemple.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar