loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els prestigiosos premis Laus tornen a reconèixer un projecte de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 08 de juliol de 2015

"Sis llavors", un embalatge per a vi ecològic de l'Alt Camp, fet per Alexandra Barrientos, de Tarragona, s'ha endut un Premi LAUS de bronze, un guardó d'àmbit internacional de destacat prestigi a Catalunya.

Foto: Diputació de Tarragona

El projecte, que ha estat distingit en la categoria Treball Lliure de l'apartat Projectes d'Estudiants, es va gestar a l'assignatura Projectes II de segon curs de Gràfica Publicitària de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona (EADT).

El treball, que s'exposa a l'espai Disseny Hub del Museu del Disseny de Barcelona i que formarà part del catàleg del certamen, connecta el passat i el present del territori, apostant per una línia gràfica sòbria on destaquen la puresa de les formes i els materials triats, que en promouen la sostenibilitat.

Màxima distinció en l'àmbit de la comunicació gràfica

És el segon any consecutiu que el centre rep la màxima distinció en l'àmbit de la comunicació gràfica. En l'edició anterior, també es va reconèixer amb un LAUS de bronze la creativitat dels Premis Taronja, ideada per també pels seus alumnes.

L'EADT es posiciona, d'aquesta manera, entre els centres d'educació artística de referència a Catalunya, amb una oferta especialitzada i de qualitat, única a la demarcació de Tarragona, que dota els seus alumnes dels instruments necessaris per optar a certàmens i iniciatives d'arreu.

Alumnes de Joieria, distingides al II Premi Barcelona Tomàs Colomer

Les estudiants de joieria de l'EADT Rosa Gomis, de Reus, i Laura Morales, de Cambrils, han rebut el segon i tercer premi, respectivament, del II Premi Barcelona Tomàs Colomer, per a estudiants o professionals amb menys de cinc anys d'experiència.

Per altra banda, l’exalumna de joieria Glòria Margalef ha rebut el primer premi sènior també en la categoria de metalls nobles. Les creacions han estat escollides entre 33 propostes rebudes de diferents escoles de joieria de Catalunya. Les obres guanyadores estan exposades i a la venda a les botigues Tomàs Colomer del Portal de Gràcia i de Consell de Cent.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar